writing-img

PRVI PREGLED

clock-img

06.03.2007, 08:06

clock-img

prymorka

pencil-img

180

ja punce prvi pregled je mimo, in doktor pravi da je vse ok, da se lepo razvija,...
problem ima moja prijateljica,... namreč..
bila je na prvem pregledu ravno tako včeraj (samo pri drugemu G)
ona je imela zadnjo M 25.01. in doktor ji je reku da se vidi neka sprememba v maternici ampak da naj pride čez 2tedna da ji pogleda še enkrat,... zakaj ji ni naredil ultrazvoka??? a je to normalno? na koncu ga je vprašala če je noseča al ne in ji je reku da ne ve,.. da naj pride čez 2tedna...
2testa sta ji pokazala pozitivno,.. zdaj je v dvomih...
je mogoče res prišla prezgodaj na pregled, al je doktor bil dolžen ji naredit UZ?

clock-img

06.03.2007, 08:17

clock-img

mala

pencil-img

913

Pri tvoji prijateljici bi se še bolj malo videlo na UZ zato jo je ginekolog naročil kasneje-ponavadi tam okrog 8-9-10 teden naročajo, ko se plod že dobro vidi in mu že srček bije

clock-img

06.03.2007, 08:27

clock-img

prymorka

pencil-img

180

AHA pol je vse ok,..?? sem mislila da je kej narobe to,.. jaz sem imela včeraj pregled in mi je reku da imam 7t3d user posted image

clock-img

06.03.2007, 14:47

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Verjetno ga ni naredil zato, ker je bilo se prehitro in ni mogel potrditi nosecnosti.
Sigurno je vse v redu, na zacetku je pac treba malo cakat, sploh pa je vsaka na zacetku nestrpna in bi rada ze takoj videla pikico, pa si delamo skrbi. Veliko srece obema user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.03.2007, 18:12

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Tudi če bi ji naredil UZ in je še prehitro, ji ne bi potrdil nosečnosti. Potrdi ti nosečnost šele ko se prvič vidi srček, zato ponavadi naročajo na PP šele kasneje v 7,8,9 tednu.

Govorim ti iz lastnih izkušenj,ker sem jaz šla relativno hitro na PP zaradi rjavih izcedkov. UZ so mi naredili vsak teden, a potrdili nosečnost šele v 6 tednu, ko se je pokazal srček.

Srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem