writing-img

PUDING - kako?

clock-img

26.05.2006, 21:41

clock-img

Talči

pencil-img

446

Sem že večkrat zasledila, da svojim micenim ponudite tudi puding.
Navadni pudnig - doma skuhan z mlekom ali kakšen drugačen?
Jaz sem ga zadnjič kuhala s 3,5 mlekom, pa sem mu dala čisto miniminiminimalno za poskusit - mu je bilo všeč, več pa nisem upala.
Star je 9,5 mesecev.

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.

clock-img

26.05.2006, 21:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem mu prvič dala probat puding (doma skuhan) pri 4 mesecih. Sedaj mu pa enkrat ali dvakrat na teden ponudim Lumpijev čokoladni ali vanilijev puding.

clock-img

26.05.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu dala že pri 8 mesecih navadno alpsko mleko za piti po steklenički. Sva bila pa tudi v bolnici, ko je imel bronholitis, in je soseda imela 6 mesecev staro punčko, ki ji je dajala navadno alpsko mleko, ki so ji ga nosile sestre, pa ni nobena rekla, da bi bilo kaj narobe. Saj mislim, da bi v bolnici že morali vedeti, kaj 6-mesečnik lahko pije in kaj ne, a ni tako!?

clock-img

01.06.2006, 09:50

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz za puding naredim z gustinom, to je navadni koruzni škrob. Mi je bolj okusen kot pudingi v vrečki pa še raznih e-jev in barvil ne vsebuje. Če hočem različne okuse, dodam žličko marmelade ali košček čokolade. Mleko  je polnomastno.

clock-img

01.06.2006, 16:17

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Ej, ful dobra ideja, April. Ampak veš, čokolada vsebuje veliko e-jev, pa nekatere marmelade tudiuser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem