writing-img

PVC OKNA - pomoč

clock-img

08.07.2005, 13:51

clock-img

nenni

pencil-img

116

Rabim pomoč in sicer zidarji so mi polepili okvirje oken s selotejpom (kao zaščita), zdaj pa so na okvirjih ostali sledovi lepila.

S čim naj to odstranim? Probala sem že z alkoholom pa ni šlo.

Hvala!

clock-img

08.07.2005, 13:53

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kar naj pridejo in ti popucajo svinjarijo ki so ti jo naredli. Saj pa obstaja "abdekt" trak, ki ne pušča sledov in full lepo gre dol - preverjeno! Kaj si pa mislijo, da ti grejo s SELOTEJPOM okna zaščitit:zmeden::zmeden::zmeden:?

clock-img

08.07.2005, 13:55

clock-img

nenni

pencil-img

116

Sem jih klicala in jim tut povedala, da če ne bodo prišli, jim tut računa ne bom plačala.

Joj, samo škodo imam s temi obrtniki!

Zidarji so mi uničli okna, centralnar mi je uničil dve talni ploščici......

Sovražim obrtniška dela!:((

clock-img

08.07.2005, 13:56

clock-img

smrka

pencil-img

3582

jest sem enakega mnenja kot lex. Ker mislim da lahko samo opraskas ce bos prevec gulila po oknih.

clock-img

08.07.2005, 13:59

clock-img

Anonimen

teži, teži, teži, teži... imajo, da počistijo. K sem jest na Simer klicala, so se križat začeli tkoj k sem povedala kdo sem. Verjetno sem najbolj nezaželena stranka oz. naročnik pri njih. Sem težila in težila in vse so mi prišli narest.

teži, teži....teži. Če so uničli, naj zamenjajo!!! :hudicek:

clock-img

08.07.2005, 13:59

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

aceton ali pa razredčilo

Kake obrtnike imaš to? Mi imamo na srečo dobre!!! Nobene škode. Okna so sicer bolj tako namontirali, ampak so prišli popravit, kar je bilo treba.

clock-img

08.07.2005, 14:06

clock-img

k1

pencil-img

1649

to bi pa že morali oni znat porihtat, če so privat. a kasirat pa znajo???? še dobro da moj večino sam naredi po hiši, je vsaj tako kot mora bit...

gnjavi, gnjavi, gnjavi! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

08.07.2005, 14:21

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kak ti je pa centralnar uničil talne ploščice?

clock-img

08.07.2005, 14:25

clock-img

nenni

pencil-img

116

Pri menjavi radiatorja je očitno nekaj brusil in so ostružki ostali.

Zdaj pa so take male hrapave pikice, ki jih nikakor ne morš spravt ven.

Obup!

clock-img

08.07.2005, 14:32

clock-img

lex

pencil-img

6532

Uf! Jim morš kar za ritjo stat, ko delajo. Meni je sicer ati delal centralno in to čist na novo, ker je bla stara dotrajana in imajo zdaj vse plastično, tak da ne razumem zakaj ti ni s čim zaščitil.

clock-img

08.07.2005, 19:24

clock-img

Anonimen

Blagor ti, da maš vsaj firmo in jim lahko do nezavest težiš. Nama je kuhinjo in jedilnico belil en kolega in ni zaščitil NIČ. Pa ga ne morem zdaj jagat okrog in mu težit, ker je pač zastonj naredil. Poden! Rajš enmu plačam in mu potem mirne vesti ****m vsakdan. :ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem