writing-img

PVC OKNA reklamacije-izkušnje??

clock-img

06.10.2008, 09:53

clock-img

mojca*

pencil-img

533

evo
okna menjana, težave so tu.user posted image

smo ugotovili, da je vsako okno nekaj pošrimfano, malce poškodovano, eno še posebej, se tudi vidi, da je nekaj popravljano, a neuspešno...user posted image user posted image
tisti ki je montiral pride pogledat, ampak.....?

poleg tega pri enem oknu zelo teče noter. kljub temu, da je roleta spuščena in sploh ne dežuje močno...malo sumim da ni okno ampak kje drugje (??user posted image )

je imel kdo podobno izkušnjo, se kdo kaj spozna....
me je čisto iztirilo tole.....user posted image

pa hvala in lep pozdrav.  

clock-img

06.10.2008, 10:53

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ježeš katera firma pa je bila to ? Da se ne bodo še drugi nasmolili !

Drugače pa: vse zapiši, fotografiraj.

Koliko časa pe je od kar ste montirali ? A zapisnik o montaži ste podpisali ?

Težite, težite in še enkrat težite.

clock-img

06.10.2008, 13:17

clock-img

ona

pencil-img

3685

Teh monterjev pvc oken je malo morje,zato je treba zelo pazit,kdo ti tole dela!
Drugače pa se pbrnit na zvezo potrošnikov in se malo pozanimat,druge ne bo,monterjem pa obvezno reklamirat čimprej,če ne gre drugače jim ma malo podkurit z tožbo!

clock-img

06.10.2008, 14:08

clock-img

mali007

pencil-img

116

Mi smo imeli, oziroma še vedno imamo težave z Secomovimi okni in vhodnimi vrati!

clock-img

06.10.2008, 15:14

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Verjetno ste kaj sklenili še pred dobavo in montažo, pogodba? no če ste, bi tam morala biti tudi klavzula o garancijskem roku, ki ga nudijo. Sicer pa je to reklmacija, ki jo pa tžko iztržiš, saj je teh monterjev res zelo veliko in v naši deželi žal še vedno lahko vsi veselo delajo, kljub temu da del ne opravljajo profesionalno. V primeru, da vam je okna vgradil obrtnik, ki vam jih je istočasno dobavil, pomeni, da mora imeti pooblastilo (licenco) proizvajalca dotičnih oken. Tako se lahko v primeru, da  obrtnik ne bo želel sodelovati, obrneš na proizvajalca, ki mu posledično lahko oduzame licenco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem