writing-img

Pa ga imamo...

clock-img

31.07.2010, 17:43

clock-img

tea

pencil-img

549

....nov šotoruser posted image  user posted image Včeraj smo ga dobili s hitro pošto, kupili pa preko spleta, CampingWorld uk. Dobili smo ga pa točno po enem tednu in v paketu je bilo vse, pa tudi prav, kar smo naročili - se mi rado zgodi, da temu ni takouser posted image  Skratka po večdnevnem cincanju in odločanju semo kupili tegale:
http://www.outwell.dk/TentMeasure.aspx?b=Outwell&bid=2&lid=1&l=en-GB&catID=456&TentId=944&pid=1
Bomo videli kako se bo obnesel. Malo me skrbi, ker je res velik, kje ga bomo postavljaliuser posted image  Pa bo že, bomo parcelo vnaprej rezervirali. Smo takega videli letos na Rabu in nam je bil res všeč.

clock-img

31.07.2010, 18:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

O, Marija sveta, kolk vas pa je?

clock-img

31.07.2010, 19:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

8

user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

31.07.2010, 19:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

8

user posted image

Osem brez stiskanja.

Potem pa še dodatki...po potrebi user posted image .

Hud je šotor, z ovinkom.

clock-img

31.07.2010, 20:09

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Sam res, takele mere: 770 x 755 cm ... pa pol računaj, da je treba še mizo in stole zraven postavit ...

Pa 20 kil ... uf!

< Sporočilo je popravil Splišni -- 31.7.2010 20:10:26 >

clock-img

31.07.2010, 20:14

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ja, tole je pa res šotorska graščina user posted image

Saj zavzame več prostora kot kamp prikolica z baldahinom. Kako dolgo se pa postavlja?
Ma, še izgubim se lahko notri user posted image

Mi imamo Brunnerja, z dvema spalnicama in predprostorjem pa mi je že ta ogromen, tole je pa še veliko večje.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

31.07.2010, 20:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.07.2010, 20:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

superuser posted image  naj vam lepo služi.

a ni boljše, da je na kamot, kot pa da se stiskajo in tlačijo in komaj čakajo, da bo konec dopusta user posted image

ja, seveda je, samo meni se zdi takooooooooooooooooo ogromen, pa sem zato vprašala, kolk jih je.

clock-img

31.07.2010, 20:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Sam res, takele mere: 770 x 755 cm ...

huh. mi še stanovanja nimamo takih dimenzij. user posted image

clock-img

31.07.2010, 20:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.07.2010, 22:16

clock-img

livia

pencil-img

2395

user posted image user posted image user posted image

uživajte!

Imaš zs glede poštnine. Jaz mam namen naročit šotor, mizo, stole, svetilke in krožnike. user posted image  Še mojega prepričam, da vse to rabimo, pol pa naročim.

clock-img

01.08.2010, 11:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

uuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fenomenalno... jst bi ga tudi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pomoje niti ni težko za sestavituser posted image user posted image user posted image user posted image ko ga postavite nam pol lahko kake fotke prlimašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kakšna je cena?

clock-img

02.08.2010, 13:09

clock-img

tea

pencil-img

549

Ja, smo kar velika družina, imamo 3 otroke, pa še mami gre večkrat z nami na dopust.user posted image  V realnosti zgleda res velik, kako ga bo postavljat bomo pa še videli. Cena je bila pa spejemljiva - dobrih 530 eurov s popustom.

clock-img

02.08.2010, 13:19

clock-img

Anonimen

Potem ste pa zame rekle, da smo hangar nabavili ... a vzamete zdaj nazaj? user posted image

Tea, super izgleda!

clock-img

12.09.2010, 16:04

clock-img

Anonimen

Koliko časa ste ga postavljali? Koliko odraslih oseb je bilo pri tem prisotnih?

Vam je dobro služil (verjetno ste že z dopusta)?

Meni je všeč!

clock-img

13.09.2010, 11:44

clock-img

ronja

pencil-img

15289

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

Hehe, mi tudi ne, naše stanovanje je za 10 kvadratov manjšeuser posted image . Samo je pa res pri nas tudi 1 manj - smo samo 4je.

Je pa hud! bravo! Mi bomo šli (ko nam bo dano- beri zdravje vseh članov in vreme - oboje hkrati po možnostiuser posted image ) z malim šotorčkom za 2 osebi, samo en prostor (takega mamo, malidve pa itak nimata nič proti, če smo vsi skupaj, zjutraj je itak tudi doma takouser posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem