writing-img

Pa saj ne morem verjet

clock-img

15.03.2006, 10:47

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Včeraj sva bili s sodelavko na terminu malo dalje od ****. Najprej sva srečali eno žensko, ki nama je dala super napotke-brez teh bi še verjetno malo lutali. Ko sva se zmotili in parkirali pri narobni hiši, je ena tetka bila v 5 sekundah na vratih. Tako je zgledalo, kot da pri vratih čaka, če bo ob 19h zvečer kdo mimo pripeljal. Hehe.. Je bila zelo prijazna in tudi brez nje bi verjetno še danes iskali tisto bajtico.
Končno sva prispeli. Po izpolnjeni anketi in predstavljenem programu, so želeli imeti tudi zavarovalno polico. Branili se seveda nisva. user posted image Sicer si je gospa lahko privoščila le majhno premijo(20€), moža pa je kar izključila...sicer ne vem zakaj.  V glavnem, videlo se je, kdo v hiški nosi hlače. Mož je bil samo tiho in na obrazu se mu je videlo, da bi tudi on to imel-pogled labradorca.user posted image

Nato se vsedeva v avto in ravnokar obema zapiska gsm. Skoraj naju je kap-še dobro, da sem zavarovana. hahahha... user posted image Sms od mentorja, da je sodelavka napisala polico z mesečno premijo 3000€!!!!! JA, PRAV STE PREBRALI! 3000€ MESEČNE PREMIJE!

A se to ne sliši grozno? Meni se. Pri eni družini se sprašujejo, če si sploh lahko oba plačujeta premijo, drugje pa en plačuje toliko, kolikor nekateri celo leto in še več ne bodo videli. Tista dva bosta morala plačevati cca. 12 let, da bosta prišla na 3000€. Huh...

clock-img

15.03.2006, 10:52

clock-img

Anonimen

Jaz sploh nič ne razumem za kaj se gre. user posted image  Ti delaš na zavarovalnici al kako? user posted image

clock-img

15.03.2006, 10:54

clock-img

Anonimen

Jaz bi rekla le to:ENI PAČ MAJO!user posted image user posted image

clock-img

15.03.2006, 10:56

clock-img

Anonimen

Ej jaz tudi neuser posted image Za kakšne police se pa gre?
Tole je pa zelooo velika vsota.

clock-img

15.03.2006, 10:58

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja in potem si se zbudila ...........

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.03.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Nekaj mi smrdi. Po moje bo kmalu moral nastopiti Columbo.

clock-img

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Joj bubbles čim manj se s tem obremenjevat.Jaz še dons dol požiram, ker si ena firma ne more privoščit da bi me za 14 dni zaposlila, češ da bodo dobili sloves neresne firme...denar pa še vedno čaka, čaka...user posted image user posted image user posted image user posted image
In se pridružujem:"pa saj ne morem verjet"!user posted image user posted image
Imaš veliko srečo veš, eni so prijazni le ko te želijo dobiti, ko te imajo si pa user posted image .... user posted image

clock-img

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Zavarovalne police. Pardon.  Pa sej niste mislile tiste iz Ikee?user posted image

clock-img

15.03.2006, 11:02

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ja, Splišni, ko bodo kerga na račun police stran spravli user posted image

John BEAUMONT

clock-img

15.03.2006, 11:05

clock-img

Anonimen

Ja, saj to sem mislila. Nekaj smrdi.user posted image

clock-img

15.03.2006, 11:06

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Že vidim, da sem naredila napako...user posted image

Očitno bi bilo boljše napisat: a veste, da ima ena družina samo 200.000sit mesečnih dohodkov, ena druga pa 2.000.000.

Eh...

clock-img

15.03.2006, 11:11

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Smo razumeli poanto user posted image

John BEAUMONT

clock-img

15.03.2006, 11:14

clock-img

Anonimen

Kaj pa je zdaj narobe, mehurčica?

clock-img

15.03.2006, 11:50

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ja in potem si se zbudila ...........

Zaradi tega sem napisala tisti post.

Tak mi je zgledalo, kot da misli, da si izmišljujem.

Sej je vseeno... Nič ni narobe.user posted image Samo eno malo drugačno razlago sem pač še napisala za nejeverne Tomaže.

clock-img

15.03.2006, 11:50

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mehurčica, a si jim favš, ker imajo take dohodke? user posted image
Kaj pa veš, mogoče pa je moza zavarovala, da ga potem 'stran spravi' - kot v Ameriških filmih. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.03.2006, 12:02

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Mehurčica, a si jim favš, ker imajo take dohodke? user posted image
Kaj pa veš, mogoče pa je moza zavarovala, da ga potem 'stran spravi' - kot v Ameriških filmih. user posted image

Normalno, da sem jim fauš!user posted image Sej jim privoščim, ampak jaz bi tud mela.Kdo pa ne bi?user posted image
Ja, sej mogoče bodo pa res kakšnega Columbota rabli. Ampak je naložbena polica, tako da v bistvu ne neke oh in ah zavarovalne vsote.

clock-img

15.03.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

Oh, a veš, koliko ima jaz naložbenih polic doma? Se mi zdi, da bi bilo bolje, če jih sploh ne bi imela. Ker so vse že toliko naložene, da kar z njih leti. user posted image

clock-img

15.03.2006, 12:15

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Eni pač imaju, drugi pa ne user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

15.03.2006, 12:47

clock-img

fricka

pencil-img

751

A se ti zdi prav, da o svojih strankah razglablaš po forumih? Pa kaj pol, če si lahko privošči premijo za 3000 EUR. Vsi pa res ne štejejo tolarjev v trgovini, tako kot jaz. Pa če sodim med tiste z nizko al pa visoko premijo, si kot zavarovalni agent zavezana k molku in lojalnosti stranki.

clock-img

15.03.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

Ni njena stranka touser posted image user posted image , sicer, pa tudi če bi bilauser posted image , kaj je pa narobe če je povedala vsotouser posted image , sej lahko bi bil kdorkoli, veš mehurčica, po celem svetu s temi policami laufa,edino k nam še ni prišlauser posted image user posted image

clock-img

15.03.2006, 14:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Fricka, nikjer nisem nikogar poimenovala. Tudi noben izmed teh ljudi ni moja stranka. In ne vem zakaj misliš, da razglabljam o svojih strankah na forumih? Prosim, če mi pastaš, pa bom takoj obvestila administratorje, da zbrišejo napako.
Pač sem nič hudega sluteč kliknila na gumbek in odprla to temo. Verjamem, da nisem edina, ki kdaj zasanja o gori denarja. Zgleda, bi se res morala drugače izrazit, ampak sem pač dobesedno opisala situacijo iz moje glave oz. sem na glas razmišljala.

Se že vnaprej opravičujem vsem, ki sem jih kakorkoli prizadela s svojo temo.

Lahko pa se pogovarjamo o službi, ki jo bom mogoče dobila julija.user posted image Preživljanje prostega časa z ljudmi s cerebralno paralizo. Držite pesti.

clock-img

15.03.2006, 18:20

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Oj...mehurčica...pridi k meni, takoj podpišemuser posted image user posted image  Če bi imela taki dnar...

Vidim pa, da se na RR ni kaj dosti spremenilouser posted image

Love

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

15.03.2006, 19:50

clock-img

matahari

pencil-img

223

Tole pisanje vse skupaj je čisto nerazumljivo..če gre za zavarovalne police vam povem iz izkušenj, da je že v naprej določena izguba..bolje, da si spravite denar pod vzglavnik..če gre pa za sklade..na Štajerskem sploh okoli Ptuja totalni bom potem pa razočaranje..seveda od obljubljenega donosa samo polovica ali pa še manj...

clock-img

15.03.2006, 23:11

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: matahari

user posted image Mislim, da si izbrala napačno temo. Sicer pa lahko o teh stvareh privat izmenjava izkušnje, ker vsi vemo kam vodijo takšne debate če so na forumu...nekak podobno Trenjem.user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 15.3.2006 23:12:43 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem