writing-img

Packa od borovnic!

clock-img

22.06.2005, 14:06

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Pomoč prosim. Ali katera ve, kako naj spravim eno velikansko packo od borovnic iz hlač, pa še sedežne?
Sedežna je večji problem! Probala sem že z Vanishom, pa Astonishom in Prewashom od Amwaya, pa vseeno ne gre!

Bom hvaležna za vsak predlog!

clock-img

22.06.2005, 14:13

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

zadnjič sem vidla eno reklamo za neko peno s ketero čistiš fleke s sedežne, al pa majo prav od nekega dr. beckmana al nekaj takega čistila, ki so posebej recimo za kri in rjo, verjetno majo tudi za sadne madeže. če pa maš od amwaya prewash pa pošprejaj, pa ko se bo posušilo dol skrtači, pa še enkrat pošprejaj, pol pa bo verjetno šlo. Tak jaz bučno olje dol spravljam, sem namreč ena veliiika packa:(

clock-img

22.06.2005, 14:13

clock-img

Anonimen

težka bo, če si že vse probala. če ne bo šlo, dej pa en poušter na sedežno :zmeden2:

clock-img

22.06.2005, 14:21

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

kaj pa limona in citronka...najprej s tem namaži pusti nekaj časa pol pa še z Vanišem(ali čim podobnim) čez da bo flek izginil.

clock-img

22.06.2005, 14:26

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Dobra ideja, albina, s hlač pa si naj "hotpantse" nardi

clock-img

22.06.2005, 14:26

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Sedežna je že čist fuč od packanja in pucanja. Bom probala še mal zdrgnit.
Bom počakala, da tamala dva še mal zraseta, pol bom pa usnjeno sedežno kupla. Upa, da se bo lažje spucal.

clock-img

22.06.2005, 14:39

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

pol boš pa kupla tako lepo bež usnjeno, pa ti jo bo nečakinja s kulijem popacala, pa tud ne bo šlo stran, tko k men.... fleki.... kaj čš, jih je treba sprejet zdravo za gotovo...:(

clock-img

22.06.2005, 14:40

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

To vsakič napišem pod podobnimi temami ampak zakon je MEGLIO.Gre ven popolnoma vse razen kakšne zasušene čokolade!

clock-img

22.06.2005, 14:49

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

ma-ja kupi en ornk kos polivinila, pa ga odstrani, ko bosta mala dva stara 18 let, ni druge.

clock-img

22.06.2005, 15:16

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Kje pa kupiš MEGLIO?

clock-img

22.06.2005, 15:30

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

jaz pa zadnje čase vse stran spravim s trdim milom iz DM-ja, mislim, da je Denk mit ;) fajn z milom natreš, pol pa še s ščetko predrgneš in daš prat ;)

glede sedežne pa ne vem, imamo temno modro usnjeno in je zakon :)-

clock-img

22.06.2005, 15:40

clock-img

manu

pencil-img

28

Mi doma vse packe od sadja in ostalega čistimo z razmaščevalcem, ki se ga v naših trgovinah dobi pod raznimi imeni kot napr. (Meglio, Dexal, Trimo,Smag )- čistimo pa tudi kopalnico in po štedilniku . Jaz najprej pošpricam na blago in nato dam v pralni stroj . Adijo madeži.
Pa pridno čiščenje.
Lep dan Manu

clock-img

22.06.2005, 17:01

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Jaz sem si enkrat svetlo modre hlače popacala z robidnico (rdeče barve). Pa sem s pomočjo Nežne varikine (ja, točno tako piše na flaši) vse spravla dol. Tudi packo od pese mi je zadnjič uspelo odstraniti s tem - iz beige majčke.

Poskusi. In ne boj se. Je res varikina, ampak nič ne pobeli. Za vsak slučaj pa vseeno na kakšnem robu najprej poskusi.

:pika:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem