writing-img

Packe na oblačilih

clock-img

23.04.2008, 17:02

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Moj sinko je pravi mojster v zamaniji. Čisto vse majčke ima popackane. sami flekeci , ki ne gredo dol. mi lahko prosim lepo poveste s čim naj to operem da spravim to dol, ker počasi nebo imel kaj obleči v vrtec, če pa vse zapacka! sem poskusila z Vanish, pa nevem če sem vzela pravega. Mi lahko poveste točen naziv izdelka s katerim bi se to dalo odstraniti?

clock-img

23.04.2008, 17:30

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz dam na packe OXI od omino bianco,je svetlo zelene barve,kupim pa tistega ki se našprica in do zdaj je skoraj vse šlo dol.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

23.04.2008, 22:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz uporabljam odstranjevalec madežev od Beckmanna (tisti ki ima na glavi rumeno krtačko) in spravim ven 90 % madežev, zraven dam pa v stroj še Vanish v prahu ali gelu, odvisno kaj s čim perem. Kakce spravim pa ven z vanish gelom.

clock-img

25.04.2008, 14:33

clock-img

zima22

pencil-img

28

Cunje najprej operi. Madeže na čistih cunjah pokapaj z sokom limone in daj sušit na sonce. Potem še enkrat operi. Preverjeno pomaga za vrsto madežev, ki jih pridelajo ti mali nadebudneži.

clock-img

30.04.2008, 10:26

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Mi uporabljamo vanish in zaenkrat so šli vsi madeži dol.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

30.04.2008, 20:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Jaz dam na packe OXI od omino bianco,je svetlo zelene barve,kupim pa tistega ki se našprica in do zdaj je skoraj vse šlo dol.

Isto, samo da je gel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem