writing-img

Padec BT

clock-img

24.03.2007, 13:57

clock-img

sapi

pencil-img

956

Ker sem bolj nova kar se tiče merjenja BT me zanima kaj pomeni padec sredi ciklusa:
- ovulacija je že mimo
- dan ovulacije
- prihod ovulacije
- ......

Kakšna je možnost zanositve, če imaš spolni odnos na dan padca BT?

Lp,
Sapi

clock-img

24.03.2007, 14:06

clock-img

Anonimen

Tule si preberi
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=142485&mpage=1&key=bazalna%2Ctemperatura&#142575

drgače pa punca, iskalnikuser posted image . v iskalnik vnesi bazalna temperatura in ti bo ven vrglo milijon odgovorovuser posted image . brez zamere, samo je res toliko napisanega na temo BT user posted image

srečno v user posted image user posted image

clock-img

24.03.2007, 14:38

clock-img

sapi

pencil-img

956

Vem, da je napisanega veliko a kaj ko je vsakič drugače... enkrat padec in dvig BT pomeni da je ovulacija mimo... spet drugič, da ovulacija prihaja.... pa spet naslednjič, da je ovulacija nastopila...  tako, da sem sedaj čisto zmedena...

Vseeno hvala,
Sapi

clock-img

24.03.2007, 14:53

clock-img

Anonimen

hehehe RR te res lahk zmedeuser posted image

V glavnem, da se mal potrudim. BT imaš nekako enako, potem ti za malenkost pade, to je O in potem ti naraste-konec O. Ko je enkrat narasla, potem je konec, se pa vseeno svetuje, da se še seksa naprej, ker nikoli ne veš. Ziher je ziher. Ampak to je tipičen primer, ki ga imajo redke ženske, zato ap te tudi odgovori zmedejo, nekaterim ne pade BT, jim samo naraste, drugim skače, mal gor malo dol, pa spet gor pa spet dol.
Zato je pomembno, da zraven spremljaš še sluz. Pa seveda vsak drug dan seksanje, brez tega ne gre user posted image user posted image

upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

clock-img

24.03.2007, 21:31

clock-img

renata nana

pencil-img

254

pozdrav. se pravi da je možnost oploditve ko je bazalna temperatura pod 37 stopinj.če je tako se pravi da je sedaj pravi čas za oploditev saj so tu ovulacijski dnevi. mene pa zelo ščipa v jajčnikih kot da bi dobila menstruacijo.

clock-img

25.03.2007, 00:16

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

hojla,
brez panike :) sam veselje pa user posted image

saj to, da pri ovulaciji malo ščipne pri jajčnikih  ni nič nenavadnega, ker se takrat jačece sprosti iz jačnika. torej, ko te sredi mesca malo ščipa, lahko še bolj veš, da imaš takrat enkrat ovulacijo.

mišek13
meni so pa rekli al sem pa kje prebrala, da je ovulacija lahko do 2 dni pred, do 2 dni po dvigu BT temperature ?? ampak, nisem stručko, tako da me lahko še kdo kaj poduči na to temo.
Pr meni je tale BT kar taksna kot v knjigi : najprej nizka - pol rahlo zaniha dol - pol pa gor skoči in je 10-do 11 dni visoka, in seveda pade dol na dan menst.- al pa dan prej, tako da se da dokaj dobro oceniti tole ovulacijo na podlagi BT.

cau in vse cimprej zanosite

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem