writing-img

Pag - Šimuni

clock-img

16.05.2006, 07:04

clock-img

bonika

pencil-img

142

Ali je katera že bila v tem avtokampu in kakšne imate izkušnje? Na njihovi strani na netu je kamp predstavljen super, samo včasih potem ni tako kot opisujejo, zato me zanimajo vaša mnenja!user posted image

clock-img

16.05.2006, 08:42

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ja, jaz sem bila večkrat, so od mojega starši imeli včasih tam prikolico. Kamp je (bil) lep in urejen, ene zelo lepe in čiste sanitarije, ostale (manjše) pa bolj tako-tako. Plaža primerna tudi za otročke.

Nas je pa zelo motil odnos osebja - direktor in ostali na recepciji! user posted image  Zato so tudi spakirali iz kampa (so se npr. zmenili za eno parcelo, plačali, ko so pripeljali spomladi prikolico, je bila pa parcela zasedena...pa so se opravičevali pa gor in dol....in obljubljali user posted image  pa pol...)!

Pa že takrat je bil kar drag.

Pa lep dopust - kjerkoli že! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

16.05.2006, 08:46

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Mi smo bili tam skoraj dve leti nazaj in kamp je bil super. Urejen kamp kot tudi plaža, mi smo naleteli na prijazno osebje... tako, da sam otok Pag mi ni všeč, a kamp Šimuni mi pa je.

clock-img

16.05.2006, 08:59

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Mi imamo v tem kampu hiško, tako da nimam izkušenj prav s kampiranjem....kamp mi je všeč, ker je tak družinski kamp, plaža primerna za male otroke....je pa res, da se je zamenjal lastnik in ga poskušajo malo skomercializirati. Ker je naša mala stara 1 leto, bomo letos dopustovali kar v Šimunih.

clock-img

16.05.2006, 18:17

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi smo tudi že kampirali v tem kampu in sem bila zadovoljna. Kamp mi je zelo všeč, pa mi drugače Pag kot otok ni bog ve kaj..

clock-img

17.05.2006, 09:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  Same pohvale
Mi gremo letos

clock-img

20.05.2006, 22:32

clock-img

bonika

pencil-img

142

Hvala vam za vzpodbudne odgovore, bomo verjetno šli kar v ta kamp. Tudi vam prijeten dopust!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem