writing-img

Paket

clock-img

23.07.2008, 11:17

clock-img

Anonimen

Zdravo punce!

mene pa zanima ali paket za novorojenčke pripada vsem staršem ali gre to po kakšni tabeli glede na dohodke? Kaj je treba glede papirologije urediti vse pred porodom. Sem redno zaposlena.

Hvala!!!

lp vsem in lepo user posted image !!!

clock-img

23.07.2008, 11:20

clock-img

petrax

pencil-img

274

Pozdravljena!
Paket za novorojenčke pripada vsem, ne glede na "denarno stanje", lahko pa izbiraš med dvema paketoma ali pa denarjem. Kar se pa tiče papirologije pa pojdi na CSD in ti tam vse razloži. Nekaj moraš izpolniti sama, nekaj pa odnesti v službo. Aja pa še za očkota lahko ti vzameš, za očetovski dopust.

clock-img

23.07.2008, 11:47

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Jaz sem dobila te priročnike in knjižice pri moji G, kjer so vse te zadeve noter opisane. Paket si baje lahko ogledaš tudi v materinski šoli ali na centru za socialno delo, kot ti je predhodnica že napisala, ali pa na spletni strani Ministrstva za delo, družino in soc. zadeve. Pravico do te pomoči (denar ali paket) uveljavlja ali mati ali oče na centru za soc. delo , tam kjer ima MATI stalno prebivališče. Potrebuješ potrdilo ginekologa o PDP, fotokopijo osebne izkaznice ali potn. lista, davč. številke, EMŠO in številko TRR, če se odločiš za denar. Lahko uveljavljaš 60 dni pred PDP ali najkajsneje 60 dni po rojstvu.
Tako je vsaj tu napisano.

Končno smo trije:)

clock-img

23.07.2008, 12:40

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ni tako zakomplicirano! user posted image Ta paket pripada vsaki. Izbiraš lahko med dvema sestavljenima (A in B), ali izbereš e-zavitek (sama sestaviš, ali pa vzameš denar. Zavitke si lahko ogledaš na www.novorojencek.com.

Ko boš šla urejat papirje za porodniško, boš videla da je na vlogi za porodniško (papir, ki si ga sprintaš z interneta ali dobiš na CSD) rubrika o tem paketu. Tam samo obkljukaš, kaj si izbrala in to je to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem