writing-img

Paket za novorojenčka ali denar

clock-img

25.01.2008, 14:09

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Midva se bova odločila za denar, ker mi izdelki v paketu, ne glede, da si ga lahko sestavim sama, ne ustrezajo. Zanima pa me, kdaj lahko zaprosim zanj na CSDju? Naslednjič, ko mam pregled pri gin, dobim potrdilo zanj, vendar nevem če potrebujem še kaj in v kolikem času ti ga izplačajo? In pa seveda, kdaj je možno zaprosit zanj? Se mi zdi, da sem nekje zasledila da 2m. prej.

clock-img

25.01.2008, 14:24

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ko dobiš potrdilo od g.lahko greš s tem potrdilom na csd in če oddaš nekje do 20 v mesecu dobiš potem naslednji mesec nakazan denar.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.01.2008, 14:26

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Hvala MarcelAlina! user posted image

clock-img

25.01.2008, 17:40

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Mislim, da če vlogo oddaš do zadnjega v mesecu, dobiš nakazilo 15. v naslednjem mesecu. Vsaj pri nas je bilo tako.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

25.01.2008, 22:32

clock-img

Anonimen

Vlogo oddaš takrat kot za porodniško - dva meseca prej. Denar nakažejo po 15. v mesecu.
več o tem na http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp  Lp

clock-img

26.01.2008, 01:40

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

v kolikem času pa dobiš izbrane stvari, če se odločiš za paket? ali lahko pri lupinici izbiraš barvo ali ne?

clock-img

26.01.2008, 12:34

clock-img

Anonimen

Baje lahko sama sestaviš paket v tej vrednosti. Vprašaj na socialni oz. tam, kjer in  preden ga  dvigneš. Po mojem se da. Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem