writing-img

Palačinke

clock-img

05.08.2008, 16:59

clock-img

Anonimen

Kdaj ste jih prvič dale user posted image ? Kako ste jih pripravile (koliko jajc mislim itd)? S čim ste jih ponudile (marmelada itd)?

Hvala.

Lp

clock-img

05.08.2008, 18:56

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst sm mojmu dala prvo palačinko pri enih 11 mesecih. naredila sem jo čist po normalnem receptu, tak ko jih vsi jemo, nič extra recept. namazala sem jo pa kar z domačo marmelado.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

05.08.2008, 20:02

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Si me čist zdivjala z palačinkami,sem jih spekla za večerjo

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

05.08.2008, 21:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri kakšnem letu. Naredila sem čisto navadne palačinke.

clock-img

05.08.2008, 21:45

clock-img

tabi

pencil-img

718

Tavečjemu ponudila pri 10mes.jesti jih je pa začel pri 1letu.Mlajša jih je pa dobila pri 8mes.s kislo smetano ji pa sploh ni blo dostuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

05.08.2008, 22:55

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pri 10m z domačo slivovo marmelado. recept-nič posebnega, kakor za nas (so pa moje palačinke itak najboljše)user posted image recept na ZS (tianna)user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

06.08.2008, 14:03

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

po 1 letu, čisto navadne, probala jih je z marmelado in nutelo. ji pa niso ne vem koliko všeč user posted image

clock-img

06.08.2008, 15:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

recept na ZS (tianna)user posted image

Ni ZS-ja. user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:31

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

recept na ZS (tianna)user posted image

Ni ZS-ja. user posted image

s tem sem ti hotla povedat, da mi piši, če želiš recept, pa so mi pisale druge namest tebeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

06.08.2008, 22:35

clock-img

Anonimen

Ajd, napiši tudi meni plizzzzzzzzzzzzzz.

clock-img

06.08.2008, 22:44

clock-img

Anonimen

Hvala. user posted image

user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:58

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image

clock-img

06.08.2008, 23:00

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

06.08.2008, 23:30

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

to so jajca user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

07.08.2008, 09:18

clock-img

Anonimen

to so jajca user posted image user posted image user posted image  

Ja, sem prepozno opazla. user posted image

No, danes bomo za kosilo mineštrico, za sladico pa palačinke. user posted image  Upam, da mu bodo všeč.

clock-img

07.08.2008, 18:04

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

punce (ki mi pišete na ZS) bom kr tukaj napisala moj recept, da ne pišem vsaki posebejuser posted image
nej povem, da ni nič posebnega, verjetno je moja magična roka krivauser posted image

js naredim vse na oko, zato točno količino sestavin ne vem, je pa nekako takole:
3 jajca, ščepec soli, 1 vanilijev sladkor, 1 liter mleka, moke pa toliko, da je masa glih prav gosta.
če je masa preredka, se ne pečejo lepo, če je pregosta, so palačinke predebele.
no, moje palačinke res vsi hvalijo, da bodo vaše tako dobre, pa vam ne morem garantiratuser posted image user posted image user posted image

pa dober tek!

tianna, kake so bile palačinke?

clock-img

07.08.2008, 21:04

clock-img

baja*

pencil-img

2454

delam jih podobno kot sandra, edino z malo manj mleka pa namesto vanilijevega cukra dam kr navadnega. Zadnjič sem v maso vsipala še malo kosmičev (v DM-u se dobijo taki iz 5 vrst žita) pa japko sem not naribala, so ble ful dobreuser posted image  
al pa namesto navadne moke lahko uporabite polnozrnato...

tianna jaz jih našemu na tanko namažem z domačo marmelado 

< Sporočilo je popravil baja* -- 7.8.2008 21:06:30 >

clock-img

07.08.2008, 23:08

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

hvala sandra85 user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

08.08.2008, 18:55

clock-img

Anonimen

tianna, kake so bile palačinke?

Super so ble! Jih je naredila moja mama, dela tako kot ti - na oko - in so ble mmmmmmm. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz preveč neki merim. user posted image  No, so mu ble všeč. user posted image

clock-img

08.08.2008, 21:17

clock-img

barika

pencil-img

6448

pa  "posoda" za palačinke more bit taprava (ona stara), drugače niso dobreuser posted image user posted image  sploh v tej teflonski ne.

jaz tud na oko delam palačinke(no zdej že dovgo neuser posted image ) pa je ful odvisno od posode.user posted image

clock-img

09.08.2008, 19:56

clock-img

Anonimen

Palačinke sem ji dala prvič okol 10, 11 meseca, napolnim jih z borovnicamiuser posted image . Tjaša jih obožuje!!

clock-img

09.08.2008, 21:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

napolnim jih z borovnicamiuser posted image .

Dobra ideja! user posted image

Hvala. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem