writing-img

Palični ali..

clock-img

04.05.2006, 09:07

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

magic bulet..kaj naj kupim rajeuser posted image zaenkrat nimam ne enega ne drugega, ker ne vem, za kaj naj se odločim..najprej sem bila prepričana, da si kupim magic bulet, zdaj pa ne več..me zanima, koliko sesekljaš na drobno, recimo čebulo ali česen s paličnim, ker pri buletu baje ful seseckaš-to mi je všeč. Po drugi strani pa s paličnim lahko še marsikaj drugega naredim-juhe,...saj veste, kaj mislim. Če bi paličnega kupila, je verjetno boljši tisti kovinski?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

04.05.2006, 09:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz imam paličnega z vsemi dodatki, in si sploh ne predstavljam,da bi morala kuhati, da ga ne bi imela...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

04.05.2006, 10:22

clock-img

Anonimen

Paličnega kupi, ampak s posodo za sekljanje. Seseklja u nulo dobro, v bistvu je kakor spasirano.
Unega Buleta pa ne poznam.user posted image

clock-img

04.05.2006, 10:26

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

V bistvu v kuhinji ne rabiš nič drugega kot palični mešalnik in un navaden mešalnik k ma še nastavka za testo. Torej palični mešalnik z dodatno posodo za sekljanje in nič drugega.

Res pa je, da sem natuhtal, da čebula sesekljana s paličnim neče porumenet, tko da jest to delam na peš še vedno. Za peteršilj in podobno je pa super.

clock-img

04.05.2006, 10:26

clock-img

G in T

pencil-img

953

Na tvojem mestu, bi se odločila za paličnega.  Ta roba "top shop" men diši poceni, jaz ne bi razkirala.

Odločitev pa je seveda tvoja!

clock-img

04.05.2006, 11:20

clock-img

Anonimen

Jam mam pa od Black&Deckerja tak majhen sekljalnik, ga uporabljam za čebulo sekljat! user posted image  Odlično!
Paličnega mam tudi, s pododo za sekljanje ampak zaenkrat samo palčinega uporabljam. Je pa tudi super! user posted image

clock-img

05.05.2006, 09:34

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

no, torej palični..zdej pa naprej..unega s kovinskim koncem al z belo plastiko? Po moje je kovinski boljši?!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

05.05.2006, 11:54

clock-img

Anonimen

kovinskega!
Jaz sem mela prej plastičenga in je ratal oranžen od korenčka in podobnih stvari. Zdej mam pa kovinskega in je super!

clock-img

08.05.2006, 11:31

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Rumeno od korenčka ... gre dol z oljem. Sama sem mela prej kovinskega, zdaj pa plastičnega in mi je ta bolj všeč, ker ne opraska posode po dnu, če slučajno kar v posodi miksam kakšno juhico ali kaj podobnega.

clock-img

08.05.2006, 12:05

clock-img

makica

pencil-img

372

Jaz sem za kovinski nastavek. Enostavno se umije in nikoli mi ni poškodoval posode. Glej tudi kako močen je. Jaz imam od Bosch-a in sem ful zadovolna.

clock-img

27.05.2006, 15:12

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

palični je zakon!

seveda mora imeti zraven posodo za sekljanje... uporaben za vse... si ne predstavljam kuhe brez njega

imam pa kovinskega - priporočam!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 27.5.2006 15:13:26 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem