writing-img

Palični mi je crknu :(

clock-img

05.08.2008, 16:27

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

In to 14 dni po poteku garancije, itakuser posted image Na servisu je stric rekel, da se ne splača popravljat, ker je šel motor. Zdaj sem pa v dilemi, kaj kupit, ta je bil kupljen kot malo boljši, da nam bo služil kaj več časa-bil je od Bosch-a, 600 W, z metlico, sesekljalnikom. Uporabljali smo ga pa v mejah normale, ne zdej, da bi ga forsirala dan za dnem.
Koliko W  je že "kaj vreden"? Da mi ne mrkne po 2x sekljanju čebuleuser posted image Zdaj res ne vem, a tudi firma stroja ni več, kar je bila, ker če bo spet mrknu tako hitro, bolje, da kupim kak poceni, no name mašinco, mi vsaj ne bo škoda, ko bo treba vreči v smetiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

05.08.2008, 17:02

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za paličnega...

... jest mam TEGA in mi že leta dobro služi. Je pa res, da sem zanj že pred ene 7 leti odštela okrog 30.000 sit.

clock-img

05.08.2008, 17:35

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz imam tegale in mi je zelo všeč. Star je pet let in ga kar pogosto uporabljam.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.8.2008 23:38:49 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem