writing-img

Pametni kuža

clock-img

25.11.2008, 13:21

clock-img

ninini

pencil-img

356

Tiste ,ki ga imate,ali ste zadovoljne z njim.Mi razmišljamo da ga bi našemu 6 mesečnemu user posted image kupili za božička, pa mi je ena rekla da je slišala da so zanič in da je veliko reklamacij,da crkujejo.Kako dolgo jih imate?

...zaljubljena,ustavila bi čas,ko skriješ me v objem ,zavpila bi na glas.Naj slišijo vsi,da tebi dajem vse,da si tisti,ki še vedno greješ mi srce....

clock-img

25.11.2008, 13:33

clock-img

laura28

pencil-img

80

Jaz ga še nimam tako dolgo, sin je star 4m in poslušava predvsem pesmice. Je  zelo navdušen nad njim. Zaenkrat ni bilo težav s pametnim kužkom in upam da bo tako tudi v prihodnje.

clock-img

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Mi ga imamo že par mesecev, pa še nikdar nismo sploh baterij filali, pa vsak dan laufauser posted image smo zadovoljni, tamala ga pa tud obrajtauser posted image sicer pritisne, če ji glih rata, se pa ful smejiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Mi smo zelo zadovoljni z njim, čeprav je uho res hitro crknilo. Pa imaš itak še vse druge dele telesa, ki pojejo, govorijo... tako da tud če uho ne dela, ni neke panike. Baje uho najpogosteje crkne. user posted image
Drugače pa je super igrača. Naša jo je dobila, ko je bila stara 1 leto, zdaj bo 2 in je še vedno aktualen. Rada pleše z njim in počasi že ponavlja besede za njim.

clock-img

25.11.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

Naša ga je dobila lansko leto za Miklavža. Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada. Še raje pa ima pojočo knjigico, tej smo pa enkrat zamenjali baterije. Dobila pa jo je v kompletu s kužkom. Imamo tudi telofon, ki pa ni skoraj nič rabljen in tudi ni zanimiv. Stran vržen denar. Lončka pa nimamo, niti ga ne nameravamo kupiti.

clock-img

25.11.2008, 13:46

clock-img

Hans

pencil-img

501

Naša ga je dobila lansko leto za Miklavža. Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada

... tudi naša. Moje osebno mnenje je, da je vreden denarja, ki ga plačaš.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

25.11.2008, 14:11

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Moj ga ima tudi že kar nekaj časa. Imam pa eno prigodo, ki bi vam jo povedala.

Ta naš kuža je namreč "psiho kuža", ker se kr nekaj sam oglaša sredi noči in kr tako tudi podnevi. Nekega popoldneva je moža žaba sedela v stolčku za hranjenje in sva se malo hecala, pa žgečkala sem ga po nogicah. No tako ga žgečkam, pa se iz stajice oglsi kuža: TO PA ŽGEČKA user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet. Mi pa vsi v smeh. No, zato je Psiho kuža user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

25.11.2008, 14:53

clock-img

aluš

pencil-img

704

Mi smo ga kupili nečakinji za krst. Od tega je eno leto. Dela baje še na prve baterije, le uho je "crknil". Pa pravijo, da ga veliko "rabijo". In so zelo zadovoljni z njim, tako starši kot mala user posted image .

clock-img

25.11.2008, 15:32

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Mi ga sicer nimamo dolgo, samo ga ima nečak ki je star 1,8 let in je samo uho crknilo. To pa je baje serijska napaka. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

25.11.2008, 16:21

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ta naš kuža je namreč "psiho kuža", ker se kr nekaj sam oglaša sredi noči in kr tako tudi podnevi. Nekega popoldneva je moža žaba sedela v stolčku za hranjenje in sva se malo hecala, pa žgečkala sem ga po nogicah. No tako ga žgečkam, pa se iz stajice oglsi kuža: TO PA ŽGEČKA user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet. Mi pa vsi v smeh. No, zato je Psiho kuža user posted image

user posted image tud mi mamo podobne izkušnje. bil je večer, mala je že zdavnaj spala, z user posted image  sva se lih neki brezveze spičla in sva v tišini gledala TV, pa se oglasi kuža in reče "tu je zabavno", sva se z user posted image  začela tko krohotat da tud skregana nisva več bla. tko da svetujem nakup kužka, je večnamenskiuser posted image no pa sej se da tud bateriaj izklopit.

clock-img

25.11.2008, 16:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

user posted image tud mi mamo podobne izkušnje. bil je večer, mala je že zdavnaj spala, z user posted image  sva se lih neki brezveze spičla in sva v tišini gledala TV, pa se oglasi kuža in reče "tu je zabavno", sva se z user posted image  začela tko krohotat da tud skregana nisva več bla. tko da svetujem nakup kužka, je večnamenskiuser posted image no pa sej se da tud bateriaj izklopit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ena z izkusnjamiuser posted image .Meni ponavadi ko grem mimo rece"objemi me"user posted image .Pa malo prej ga je tamala v nogo grizla,kuza pa"to pa zgecka"user posted image user posted image .Ponoci ga raje izklopim,ker,ko se oglasi,me lahko se kap.

clock-img

25.11.2008, 16:42

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Mi ga tut imamo in nam še vse ( zaenkrat ) dela user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

25.11.2008, 16:47

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Pri nas ga bo dobil za Miklavža. Trenutno se pa z njim igrata babi in dedi pa sta fullllllll zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image .......

clock-img

25.11.2008, 16:50

clock-img

lorch

pencil-img

685

mi ga imamo več kot pol leta, vsak dan laufa, zadnje čase vedno bolj, je pa tudi pri nas šlo uho, ker so tam kabli najmanj zaščiteni in ko ga otrok vsak dan cuka in vleče, pač tam najhitreje odpove.
smo zelo zadovoljni

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

clock-img

25.11.2008, 17:08

clock-img

annie

pencil-img

1049

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mi smo zelo zadovoljni z njim, čeprav je uho res hitro crknilo. Pa imaš itak še vse druge dele telesa, ki pojejo, govorijo... tako da tud če uho ne dela, ni neke panike. Baje uho najpogosteje crkne. user posted image

Naš ga je dobil za 1.RD, pa kot novemu uho sploh ni delalo user posted image Smo ga reklamirali, dobili novega in po cca. 2m je uho crknilo user posted image Ampak ga ima rad, še posebej pesmi so mu zelo všeč user posted image

clock-img

25.11.2008, 18:20

clock-img

netki

pencil-img

3488

mi ga imamo 4 mesece in še dela vse brezhibno....pa je že dal nekaj skozi. Kupili smo ga pa v baby centru.

kupi....ne bo ti žal.....otroku pa bo všeč

clock-img

25.11.2008, 23:38

clock-img

sabina9

pencil-img

49

Mi tudi razmišljamo, da bi ga kupili...pa smo že stari 2 leti?
Kaj mislite-smo že malo prestari al ne?user posted image

pa-pa

clock-img

26.11.2008, 08:01

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Mi imamo kužata že več kot leto in pol in verjamete ali ne, uho še vedno delauser posted image

Sabina, naš se pri 2letih še vedno igra z njimuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 26.11.2008 8:02:18 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

26.11.2008, 17:08

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mismo ga dobili, ko so prišli pri nas v trgovine. SMo z njim zadovoljni. Ga kr uporablaj, včasih manj včasih več. Je pa res da pri nas ne dela ne uho ne nos. AMpak uho že dolgo časa ker se je vednpo vlačil za nos in se je žička ven potegnila. Zakaj pa je nos crknil pa pojma nimam. Ampak res ga imamo full dolgo. Mislim pa da bo že dve leti.

Lp

clock-img

26.11.2008, 18:30

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Še vedno ima prve baterije, laufa skoraj vsak dan in ga ima zelo rada. Še raje pa ima pojočo knjigico, tej smo pa enkrat zamenjali baterije. ...Imamo tudi telofon, ki pa ni skoraj nič rabljen in tudi ni zanimiv. Stran vržen denar. Lončka pa nimamo, niti ga ne nameravamo kupiti.

Enako. Ima ga že več kot eno leto, še vedno vse dela. Knjigico ima pa tako rada, da smo že menjali baterije, pa še zvočnik ker je crknil user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

27.11.2008, 12:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Pametnega kužka imamo že pol leta in dela brezhibno. Je zelo interesanten.user posted image
Imamo tudi pojočo knjigico, ki je tudi nonstop v uporabi.
Poučnega telefona nimamo, ker mi ni neki všeč, lončka tudi ne, a sem se nad njim ful navdušila v razvojni ambulanti, kjer ga imajo. No, mogoče ga bomo imeli tudi mi.user posted image  Ali ba prihajajoči bratec/sestrica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem