writing-img

Pampers Active Fit

clock-img

25.02.2007, 12:50

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Je že katera opazila, da imajo nov 'imidž'. Zadnji paket sem kupila pred dnevi v Sparu in pleničke so na videz drugačne. Upam, da se kvaliteta ni spremenila.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

25.02.2007, 15:02

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

To so že nove pleničke ki bi naj bile že izboljšane.

clock-img

25.02.2007, 15:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst sem take zadeve kupovala izkljucno samo v mullerju...sem vsaj vedla kaj dobim...

pa so tud rulale active fit in nc druzga :)

clock-img

26.02.2007, 09:35

clock-img

vanč

pencil-img

194

Te pleničke, ki jih sedaj prodajajo v trgovinah imajo vzorec, ki ga je imel do sedaj muller, muller pa ima čist novega. Če pa je kvaliteta ista kot je v muller-ju pa ne vem.

vanč

clock-img

26.02.2007, 20:32

clock-img

Lejči

pencil-img

520

ja, muellerjeve imajo sedaj nov image, mi jih kupujemo že ves čas in so nam fajn, razlike pa nisem opazila nobene user posted image (med temi z novim designom in onimi prejšnjimi)

clock-img

02.03.2007, 09:09

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Active Fit, kupljene v Mercatorju (v paketu več pleničk, cena bolj ugodna kot v Muellerju) NISO iste kvalitete kot iz Muellerja. Preverjeno. Sem kupila en paketek, ker sem prav to slutila. Se mi je izdelo sumljivo in sem preverila ter dobila potrditev, da ne gre za enak nivo kvalitete. In tako kupujem še naprej izključno v Muellerju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem