writing-img

Pampers Total care...

clock-img

20.05.2006, 17:12

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

... so mi bile do zdaj daleč najboljše pleničke. Imajo višji hrbtni del, elastične zavihke za prilepit, pa še fajn elastiko ob nogicah. Nekaj časa nazaj sem kupila paket teh pleničk (trojkico) v Mullerju v BTC-ju v LJ (za probo) in user posted image ni bil niti enkrat moker.

Sem pa tu v Celju že vse možne trgovine pregledala in jih sploh nimajo. Me samo debelo gledajo, če jih vprašam.user posted image
Tudi v Mullerju na Čopovi jih zadnjič, ko sem gledala, niso imeli...

Ve mogoče katera, kje še prodajajo te pleničke? Kako to, da se jih nikjer drugje ne da dobiti?

Hvala in LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

21.05.2006, 17:41

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Kaj nobena ne uporablja teh pleničk? 

clock-img

21.05.2006, 19:30

clock-img

TVN

pencil-img

714

Kako pa izgledajo na zunaj (barve paketka)? Jaz redno kupujem v Muellerju v Ljubljani v BTC-ju, pa se ne spomnim, da bi jih kdaj videla.

Jaz sem do nedavnega uporabljala Pampers Sensitive iz DM, ki so bile odlične, pa so jih žal ukinili. Dokaj o.k. so Pampers Active fit iz Muellerja, ampak sedaj so me punce tu na RR nekaj prestrašile, da jih tudi ni več za dobit! Vse dobre proizvode ukinijo!!?!

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

21.05.2006, 19:42

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Mislim, da jih ima samo Baby center.

clock-img

21.05.2006, 21:47

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Paket je takšne zelene barve... Skoraj enak je kot od Pampers Baby dry. Sem zadnjič potem kupila te, ampak so popolnoma enake kot Pampers Active fit user posted image

BC jih žal nima...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem