writing-img

Pampers plenice v akciji

clock-img

22.10.2004, 18:52

clock-img

Abby

pencil-img

617

Kupila sem dvojni jumbo paket Pampers plenic v DM. Ko sem jih razpakirala, so se mi že na pogled zdele nekam čudne, ko sem jih še povohala, sem bila pa naravnost šokirana, ker so imele čuden kemičen vonj. To se mi še ni zgodilo. Gre morda za kakšno škart robo in jih zato delijo na pol zastonj?
Ali ve kdo kaj o tem?

clock-img

22.10.2004, 18:59

clock-img

Anonimen

Nimam pojma. A DM-ove si že kdaj probala?
Jaz jih uporabljam, ker se mi zdijo bolj mehke, pa po pamperskah je imela rdečo rito.

clock-img

22.10.2004, 20:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mi uporabljamo Moltex Öko, prej pa smo imeli Babylove od DMja, obojne so super.

V dar sem pa dobila paket Pampersk, ki jih prej sploh nisem uporabljala, in sem bila tudi neprijetno presenečena nad kemičnim vonjem in grobim otipom. Vpojne pa so obojne prej naštete prav tako. Pamperske sem sicer porabila, ampak sem dobila občutek, da je za njihovo široko uprabo bolj zaslužna invazivna reklama kot resnična kvaliteta.

clock-img

22.10.2004, 20:36

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz ne kupujem jumbo pack in se mi zdijo čist ok. Ampak jih bom za vsak slučaj prevohala;)

clock-img

22.10.2004, 23:02

clock-img

LaLi

pencil-img

133

Tudi pri nas je en normalen paket smrdel. Nimam pojma zakaj. Aja, pa zelenkasto so bile obarvane. Še enkrat nimam pojma zakaj.

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem