writing-img

Pampers sleep and play - opozorilo

clock-img

24.09.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

Samo v vednost - kupila sem te plenice - ponoči je plenica eksplodirala in je ven stekel ves gel. Samo v vednost... Raje jih ne kupujte.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2005, 10:21

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

HUdoooo!!! MEn so itaq papmers en drek vredne,ampak da so taaak drek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2005, 10:25

clock-img

Anonimen

Saj, jaz jih imam v rezervi - če ni drugega, ampak da bo takšen dr..., to si pa nisem mislila.

clock-img

24.09.2005, 15:44

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Tudi pri nasuser posted image .
Meni so itak najboljše senzitivke,pa hlačke so tud vredu,samo moj se pritožuje,ker jih ne zna oblačit.user posted image

clock-img

25.09.2005, 18:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

UHHHHHH...jst sem tud kupila pamperske (ene kao dobre) zadnjič k mi je zmanjkal activ - fitk in so totalna nočna mora...groza!!! Tamala je bla čist prelulana do kolen !!!!! NIKOL VEČ!!! (razen activ - fit user posted image )

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.09.2005, 18:39

clock-img

Anonimen

Ja pa kako? Jaz imam za Tiborja že tri leta in pol čisto navadne, navadne Pampers, pa nikoli ni nič premočilo. Moker je bil edino ene parkrat, ko smo imeli kakšne druge plenice.

clock-img

25.09.2005, 18:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Si pač rojena pod "srečno plenico" ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.09.2005, 20:13

clock-img

Janika

pencil-img

307

Pamperske so čist v redu, kot sem že enkrat rekla je pomembno kako so "oblečene". Tako kot se naši malčki med seboj razlikujejo in lulajo različno veliko, eni več drugi manj, enkrat več drugič manj. Hvala bogu da je tolk proizvajalcev in lahko zadostijo vse naše potrebe po tovrstnih izdelkih.
Sama uporabljam pampers.
Problem bi bil ko bi se vsakič dogodila nesreča, pa mislim da se pri nobenih plenicah to ne dogaja, je le stvar naše odločitve in potem navade.

clock-img

25.09.2005, 22:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem jih kupila in so OK..

clock-img

26.09.2005, 09:46

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Pamper so zakon, no vsaj pri nas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem