writing-img

Panatus Forte

clock-img

24.01.2011, 21:23

clock-img

Anonimen

Od katere starosti lahko dajem otroku tale sirup.Sirup imam doma samo navodil nikjer ne najdem.
Po moje bi bil premočan za tamalo stara je 2leti a ne?

clock-img

24.01.2011, 21:25

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

http://www.krka.si/media/bin?bin.id=1291

Ni za mlajse od 3eh let pise....

clock-img

24.01.2011, 21:26

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Za forte ne vem, mi imamo navaden panatus in sem ga naši 2,5 letnici dajala, samo ni nikakor bilo boljše... res je manj kašljala, tisto kar je, je pa kar bruhala toliko je bilo sluzi, ki se je nabirala, ker panatus zavira kašljanje. potem mi je v lekarni svetovala Herbion trpotec za izkašnjevanje in domače smrekove vršičke in mala se je v dveh, treh dneh izkašljala in potem je bilo dobro.
To zaviranje kašlja je lahko dvorezen meč, ker se sluz še bolj zapaca v dihalnih poteh, namesto, da bi se izkašljala... user posted image

clock-img

24.01.2011, 21:27

clock-img

Precious

pencil-img

524

za suh.dražeč kašelj vsi doma uporabljamo  http://www.lekarnar.com/izdelki/sirup-za-izkasljevanje-za-otroke 
In res pomaga

clock-img

24.01.2011, 21:35

clock-img

Anonimen

Saj jaz sem mislila,da bi ji dala samo za čez noč,da bi lažje spala,čez dan ji dajem za izkašljevanje Prospan.

clock-img

24.01.2011, 21:36

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

aha, ok
sem ti tudi na vprašanje o vročini in paracetamolu odgovorila...

clock-img

24.01.2011, 21:40

clock-img

Anonimen

kajajaka-Hvalauser posted image

clock-img

24.01.2011, 21:52

clock-img

Precious

pencil-img

524

Otroku ne dajej nič za zaviranje kašlja,otrok mora kašljat. Daj samo takšne sirupe,ki bodo blažili  in ko ima otrok dražeč suh kašelj

clock-img

25.01.2011, 10:00

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

panatus tablete ali sirup so izkjučno pri suhem kašlju,takoj ko se pojavi sluz ga je treba nehat jemat!!!Ta sirup je za izkašljevanje in ne za pomiritev,jaz ji ga nikakor ne bi dajala zvečer,sama jemljem tablete ko je nuja in pomagajo takoj(da se začnem izkašljevati).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem