writing-img

Panika-kdaj začneš z uvajanjem?

clock-img

06.02.2006, 12:50

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Zdajle je pa mene malo panika pograbila, ker ne vem odgovora. Namreč, mi smo dali prošnjo za vpis v jasli za maj 06. Takrat jaz tudi začnem delati.

Zdaj pa: ali uvajanje poteka en teden PRED uradnim vstopom v vrtec (prosim rečte, da jauser posted image ) ali tisti teden, ko uradno vstopi v vrtec (to pomeni v našem primeru 1.teden maja). Ampak takrat bom jaz že v službi.user posted image

Al je to od vrtca do vrtca različno in se da zmenit?

Hvala, lp

clock-img

06.02.2006, 13:00

clock-img

Anonimen

Uvajanje se začne na tisti datum, ko si otroka prijavila, da bo začel obiskovati jasli. Vsaj v našem vrtcu v Lj je bilo tako.

clock-img

06.02.2006, 13:02

clock-img

Anonimen

Pri nas tudi.

clock-img

06.02.2006, 13:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko pa se v v rtcu z vzgojiteljicami dogovoriš, če kak dan lahko prideš z otrokom na obisk. Večinoma dovolijo.

clock-img

06.02.2006, 13:51

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tako kot so ti napisale ostale, razen, če ti gredo na roko. 

clock-img

06.02.2006, 14:04

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Lansko leto sem šla jaz v službo 9.maja, z uvajanjem pa smo začeli 3.maja. Datum vpisa smo mi dali 3.5., potem na položnici smo pa videli, da so nam tisti prvi teden odšteli in so ga vpisali 9.5..
Imeli smo srečo in ni bilo problemov pri uvajanju, tako da sem šla 9. v službo "brez skrbi". 

clock-img

06.02.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem dala otroka vpisati v vrtec en mesec pred zaključkom porodniške, ker je bolj občutljiv otrok in se bojim, da bo z uvajanjem križ. So mi pa rekli, da jo lahko pripeljem par dni pred vpisom, zaračuna se pa z datumom uradnega vpisa.

Se pa bojim tako, da me kar stiska kako bo to naše uvajanje.user posted image

Aja. zakaj anonimno. Spreminjam nick!

clock-img

06.02.2006, 14:43

clock-img

kaly

pencil-img

46

Pojdi v vrtec in se probaj dogovoriti za uvajanje nekoliko prej. Mislim, da bi te na to morali tudi malo upozoriti saj mame z prvim otročkom smo včasih bolj razposajene kot naši malči.

Mi smo ga že vpisali en mesec pred koncem porodniške.

LP

clock-img

06.02.2006, 15:16

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Vsem najlepša hvala za odgovore.
V bistvu sem se malo prenaglila z vprašanjem, nisem še vedela ali bomo sploh sprejeti. No, in potem prejle kličem na upravo vrtca in mi povejo, da naj kar 'pozabim' na vpis v maju, ker so vse enote popolnoma polne (trenutno sicer, ampak najbrž bodo tudi maja), pa še kar nekaj staršev je pred mano v čakalni vrsti, tudi taki, ki so imeli že prošnjo za vpis za januar 06.

Tako da gremo počasi v iskanje privat varstva.

Lp, Taška

clock-img

07.02.2006, 00:24

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

No, sem ti hotla ravno odgovorit, oz te vprašat, če že imaš uradno odločbo o sprejemu v vrtec. Mi smo dali vlogo septembra, sredi decembra sem pa šla v vrtec, so mi povedali, da je prostor in smo skupaj določili datum začetka uvajanja glede na mojo službo. Na srečo so imeli prostora še za nekaj malčkov. No, mi začnemo uvajati 20.2., marca pa na polno.

No, sicer pa srečno pri iskanju privat varstva. Je pa tole z vašim vrtcem res noro....glede na to, kako zgodaj si že dala vlogo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

07.02.2006, 12:25

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem šla v službo decembra.tamalega pa sem vpisala že s 1.11.Uvajati sva se začela kmalu zatem.Rekla sem si,da rajši malo bolj zgodaj,kaj če zboli,potem pa bo treba uvajati spet od začetka.
Jaz sem uvajala tamlajšega tri tedne,pa se mi je drl in jokal še nadaljnega pol leta.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem