writing-img

Panonske terme

clock-img

16.01.2009, 14:29

clock-img

Andre

pencil-img

122

Prekmurke, prosim pomoč. Prvič gremo med šolskimi zimskimi počitnicami se razvajat, in sicer imamo rezervirano v Hotelu Jeruzalem v Ljutomerju, vključeno pa kopanje v okoliških termah (Banovci, itd.). Ker pa bomo prvič praktično v PRekmurju (šolski izlet izpred ohoho let ne štejem), me zanima, kaj se splača videti, kam iti. Saj se bomo šli tudi kopat (katere terme najbolj priporočate), ampak bi radi tudi kaj več. Tudi otroci so že toliko stari, da jih zanimajo tudi kakšne znamenitosti (15, 11 in 4 leta). Prosim ideje in nasvete. Aja, pa še to. Od prijateljev sem dobila ful pohval glede urejenosti in prijaznosti osebja v hotelu Jeruzalem. A to drži?

clock-img

16.01.2009, 15:36

clock-img

marijaklara

pencil-img

42

Nisem s Premurja, niti s Prlekije, sem pa večkrat bila v tem hotelu in to vedno zelo zadovoljna. Kopat smo se hodili v Radence, Banovce in Bioterme, pa Babičev mlin na Muri smo si ogledali. Zanimivo je Bukovniško jezero z energetskimi točkami, Plečnikova cerkev v Bogojini, pa grad Grad, ki je mislim da največji ali drugi največji grad v Sloveniji. V eni cerkvi, ne vem točni kateri, imajo mumificiranega vojščaka, vendar se je bilo treba za ogled posebej dogovorit. Potem so še razni muzeji, če vas to zanima, kmečki, kovaški, čebelarski,...
Stvari je ogromno,  naj ti še domačinke povejo kaj se splača pogledat.

clock-img

16.01.2009, 20:18

clock-img

žigolino

pencil-img

386

user posted image  Sam neki sprobavam pardon

clock-img

20.01.2009, 15:53

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Poleg tega, kar ti je Marijaklara povedala si lahko še ogledate Rotundo v Selu iz 13. stoletja, gotsko cerkev v Martjancih iz 14 stoletja s freskami......lončarja v Filovcih......kako oljarno za pridelavo bučnega olja......otok ljubezni v Ižakovcih.....v Ljutomeru hipodrom, tam se vsak drug ukvarja s kasaštvom.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem