writing-img

Papirji za Hrvaško

clock-img

28.06.2005, 10:09

clock-img

gaja

pencil-img

76

Drage moje,

kakšne papirje za zdr. zavarovanje ste si zrihtale? Samo tega na ZZZS ali še kaj drugega. Kaj se splača samo za en teden?

Hvala in lepe dopuste

:):):)

clock-img

28.06.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

Vtakneš zdravstvene v terminal odtipkaš zavarovanje za hrvaško-če se ne motim tudi za koliko časa in čez dva dni dobiš na dom zdravstvene za tujino.

clock-img

28.06.2005, 10:15

clock-img

Anonimen

Aja je brezplačno.

clock-img

28.06.2005, 10:15

clock-img

gaja

pencil-img

76

To je pa nekaj novega... A katerikoli terminal a je treba kakšnega specialnega najti?

:):):)

clock-img

28.06.2005, 10:22

clock-img

Urša

pencil-img

4648

V katerikoli avtomat.
A je mela že kera izkušnje s tem na Hrvaškem? Se je dal vse uredit al so kej kompliciral?

clock-img

28.06.2005, 10:25

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ja, ampak ne pozabit dat tega papirja na Hrvaškem tudi potrdit, ker drugače nič ne velja.

No vsaj tako je bilo. Midva sva bila v Vodicah, pa sva rabla zdravnika in ker nisva imela tega papirja potrjenega (če ni potrjen je isto kot če ga nimaš) sva lepo plačala. So nama dali potrdilo, tako da sva v Sloveniji dala zahtevek za povrnitev stroškov, ampak glej ga zlomka na ZZZS so precenili, da poseg ni bil toliko vreden, pa so nama vrnili le določen procent (ne spomnim se več koliko-mislim da pol):(

clock-img

28.06.2005, 10:34

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Kje pa se ga da potrdit? :zmeden:

clock-img

28.06.2005, 10:37

clock-img

moni30

pencil-img

201

Mislim da dobiš cel seznam zraven (z naslovi), pa izbereš kraj ki je najbližji tvojemu cilju potovanja.

Problem nastane, če kraja kjer lahko to potrdiš ni tako blizu.

Recimo, mi smo bili na Viru, potrdili bi pa lahko samo v Zadru (ene 30 km oddaljeno, pa še to moraš it ko majo uradne ure).

Daj se še malo pozanimat, lahko da se je že kaj spremenilo.

clock-img

28.06.2005, 10:43

clock-img

Anonimen

Nič ni treba več potrjevat.Ko zaprosiš po terminalu zavarovanje za hrvaško na dom ne dobiš papirja ampak plastično zdravstveno kartico,ki jo imaš s seboj poleg originalne.

clock-img

28.06.2005, 10:56

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Midva si pa vedno plačava dodatno zavarovanje za tujino, ki pokriva tud nekaj stroškov, če bi se nam kaj zgodilo.
Je pa smotano, ker ne moreš plačat po dnevih, ampak mislim da je paket 10 dni, 15 dni... tako da ponavadi vedno plačava za več dni.Sicer pa ni tak strošek se mi zdi da sva lani za oba skupaj plačala 6000 SIT:zmeden2:
Letos si še nisva tega uredila tako da ne vem, mogoče bo danes, ker v soboto pa že gremo na :morje:

Lp

clock-img

28.06.2005, 11:09

clock-img

lex

pencil-img

6532

Potrdilo oz kartico za zzzs lahko naročiš prek interneta: http://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/obrazec?openform

Dobiš jo v roku 3-4 delovnih dni. Je pa brezplačna

clock-img

28.06.2005, 13:37

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Za na Hr moraš imet obvezno s seboj tisti papir na katerem je pritjena ta evropska kartica. Mi smo imeli s sabo samo kartice in nam v ambulanti ni bilo treba nič plačat, plačali pa smo zdravila v lekarni. Če bomo pa od ZZZS dobili vse nazaj povrnjeno pa še ne vem. Sem včeraj dala zahtevek z računi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem