writing-img

Papirji za porodniško

clock-img

23.08.2007, 06:08

clock-img

Anonimen

Imam en težek problem in upam, da mi boste pomagale.... Do februarja sem bila na porodniški, marca sem zamenjala kraj prebivališča, aprila pa še službo. Sedaj pa me zanima ko izpolnjujem papirje za porodniško ali moram pridobiti samo podatke o mesečnih prejemkih iz prejšnjega csd, iz prejšnje službe in iz zdajšnje službe ali potrebujem iz predhodne službe še kaj drugega? Prosila bi, če je imela katera podobno situacijo, da mi pomaga.... Hvala user posted image

clock-img

23.08.2007, 07:36

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Potrebuješ zadnjih 12 prejemkov, če sta to dve različni firmi v tem času pač od teh dveh firm. Jaz sem imela takšen primer menjave službe pri mojem user posted image  za očetovski dopust. Potrdil je prejemke na firmi, kjer zdaj dela, manjkajoče prejemke prejšnje firme pa sva priložila plačilne liste.

Pri moji drugi porodniški sem pa tudi delno imela prejšnjo porodniško in nekaj prejemkov firme. Porodniško so mi potrdili kar na socialnem. Ne vem pa kako je, če si v drugem kraju. Morda imajo kakšno povezavo. Najbolje da pokličeš in vprašaš.

clock-img

23.08.2007, 08:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Porodniško so mi potrdili kar na socialnem. Ne vem pa kako je, če si v drugem kraju. Morda imajo kakšno povezavo. Najbolje da pokličeš in vprašaš.

CSDji sodelujejo med sabo. Tako da lahko tvoj novi CSD preveri prejemke pri prejšnjem.

Sem ravno ta teden urejala porodniško in mi ni bilo treba v LJ hodit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem