cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Papirji za porodniško

clock-img

04.01.2006, 11:02

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Punce, živjo!

Dajte mi, prosim, malo osvežiti spomin: kdaj je treba urediti papirje za porodniško in za paket za novorojenčka?  

Hvala in lp!

clock-img

04.01.2006, 11:05

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja 60 dni pred napovedanim porodom je treba na CSD po papirje, vse izpolniti, potrditi v službi in oddati nazaj na CSD.

Med drugim notri izpolniš tudi, ali boš izbrala paket in kateri, ali pa boš vzela denar, ki ti ga kasneje nakažejo in tako.

A bouser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

04.01.2006, 11:06

clock-img

Peli

pencil-img

1910

60 dni pred PDP
Če še kaj ne veš si lahko prebereš na tejle strani -
http://www.gov.si/mddsz/index.php?CID=15&ID=803#porodniski
Upam da ti to kaj pomaga, ČAO!

clock-img

04.01.2006, 11:11

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hvala za odgovore. Saj ni tako dolgo, ko sem urejala, pa vendar,user posted image .

LP!

clock-img

04.01.2006, 11:12

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Papirje moraš odnest na CSC najkasneje en dan pred začetkom porodniške. Preverjeno, ker sem ravno decembra urejala te zadeve. Dvigneš jih pa seveda že prej. Še lažje pa bo, če greš kar na stran od CSD Šiška in si jih lepo sprintaš. Tako ti bo prihranjena ena pot.

clock-img

04.01.2006, 22:16

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

punce jaz bi vas pa še nekaj vprašala. vedno se govori o teh 60 dneh in predvidevam, da je to vsaj 60 dni pred PDP, mene pa zanima, če kaj komplicirajo, če jih morda odneseš že 70 ali pa 80 dni prej, če se ti morda bolj splača.
hvala vsem

clock-img

05.01.2006, 08:08

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Tudi mene je begalo teh 60 dni, pa sem zdaj razumela, da max. 60 dni pred PDP, min pa tik pred nastopom porodniške. Jaz papirje nesem jutri40 dni pred PDP.

clock-img

05.01.2006, 08:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: zaspanka

punce jaz bi vas pa še nekaj vprašala. vedno se govori o teh 60 dneh in predvidevam, da je to vsaj 60 dni pred PDP, mene pa zanima, če kaj komplicirajo, če jih morda odneseš že 70 ali pa 80 dni prej, če se ti morda bolj splača.
hvala vsem

Pri nas je tako, da ti ginekolog prej sploh ne napiše "napotnice" oz. papirje za porodniško, temveč šele ca. 60 dni pred PDP. Vprašaj svojega ginekologa

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem