cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Papirji za porodniško - 4 urni delavnik

clock-img

28.12.2007, 21:47

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Ojla,

mi lahko katera, ki je bila po končani "porodniški" zaposlena s skrajšanim delovnikom (4 ure/dan), pomaga izpolnit obrazec za drugo porodniško - Potrdilo delodajalca o zaposlitvi?
Pod 1. točko verjetno napišem, da sem zaposlena za nedoločen čas 4ure/20ur na dan/teden. Kaj pa pri 2. točki:
da izrabljam porodniški dopust in dopust za nego in varstvo otroka v obliki polne odsotnosti z dela od .. do... ALI v obliki delne odsotnosti z dela ....ur na dan/teden od ... do....?user posted image

Še to, če izpolnim drugo opcijo, ali to pomeni, da mi teče samo polovica delovne dobe med porodniško ali mi drugo polovico plačuje CSD?

Hvala za pomoč. user posted image user posted image  Upam, da nisem preveč "zahtevna".

Dolina 

clock-img

03.01.2008, 11:03

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Skrajšan delovni čas se ti med porodniško prekine, skupaj z ostalimi odločbami boš dobila tudi to. Ampak jih ne pozabi opozoriti da delaš s KDČ.

Lep pozdrav
tasika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem