writing-img

Para OI

clock-img

15.09.2008, 15:04

clock-img

Anonimen

A si ne bi zaslužili še oni, da jim malo ploskamo? Če smo že na OI ploskali našim športnikom...user posted image
Tri medalje imamo, eno srebrno in dve bronasti.
Mislim, jih gledam, te invalide in jih dobesedno občudujem, da so tako sposobni, da ne obupavajo doma in se smilijo sami sebi, ampak da se ukvarjajo s športom in da so v tem celo dobri. Kapo dol.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 15:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke vsem, tudi tistim, ko niso dobili medaljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 15:11

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 15:35

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

jaz sm lih zjutraj  ko sm se vozla v avtu poslušala in je rekla da smo včeri se mi zdi da dobli eno srebrno. in da danes nastopita še dva naša potem pa so naši končali.
in sm pol razmišljala mislim, da nas ni sram.
evo jaz sem tuki zvedla da mamo 3 medalje. pogledaš pa človk na 24ur, rtv.si, pa jih niti z besedico ne omenijo, pri športu komaj kaj rečejo.
ko  so bile olimpijske igre na zdrave ljudi, al kako nj rečem, smo meli oddajo samo o OI, ko smo dobili kolajno je bila to glavna novica dneva, povsod si samo slišal kaj smo dosegli.
sedaj pa ko so para OI pa kot da jih ni.
in se mi zdi sve skupaj prav grozno in ponižajoče za te športnike ki so spodaj.
ti ljudje so invalidi, tega si niso sami izbrali in vsaj enkrat so bili pošteno na tleh-ko so postali invalidi. in uspelo jim je celo to da se ukvarjajo s športom, da ne sedijo doma in se smilijo samemo sebi. resno trenirajo in gredo celo na OI.
in še več, na OI celo dosegajo medalje.
meni se zdi taka medlja, in že sama uvrstitev na IO in samo ukvarjanje s športom ne vem...men ma to ful večjo težo kot pri nekem človeku ki je zdrav.ki ni invalid. zaslužili bi si vsaj malo več  medijske pozornosti.
tako pa skoraj ne vemo da potekajo para OI. škoda in res žalostno.

clock-img

15.09.2008, 16:23

clock-img

barika

pencil-img

6448

pajčolanka, se čist strinjam s teboj!!!
mene pa zanima, če kdo ve, ali je ona naša mlada (Alja, se mi zdi da je), ko igra namizni tenis dobila kakšno medaljo??
Ful se mi je vtisnala v spomin z enim intevjujemuser posted image

clock-img

15.09.2008, 16:38

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Ja, posnetki dogajanja s paraolimpijskih iger so na RTV na sporedu okrog 23h. Če to ni nesramno user posted image .
Ko so bile pa ''navadne'' OI, se je pa cela Slovenija ustavila, cel dan so bili prenosi, posnetki, analize, komentarji, raznorazni studii, ''strokovni'' komentatorji...

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

15.09.2008, 16:38

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

para OI
tole sem našla na rtv.si
men je res škoda no, ko so dobli normalni-zdravi olimpijci medlaje, lih tolk da še gluhi in slepi niso vedeli, sedaj pa morš brskat da kj najdeš...

sm pa pozabla prej ploskat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 16:42

clock-img

Anonimen

Res je čisto premalo objavljeno o para OI, čestitke vsem nastopajočimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 16:44

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ja, to pa res. VEEELIIIK APLAVZ NAŠIM OLIMPIJCEM!user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.09.2008, 16:57

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, res, premalo se govori o njih. Kapo dol in bravo za vse dosežke.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

15.09.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo!

clock-img

15.09.2008, 17:43

clock-img

Anonimen

Bravo user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 18:03

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ja, vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa res bi se lahko več slišal o njih, sem mogla kar nekaj strani na netu presrfat, da sem najdla, kok medalj mamouser posted image

clock-img

15.09.2008, 19:16

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Čestitke user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

16.09.2008, 09:34

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Drugače je vsak večer-če se ne motim na rtvslo2 obsežna oddaja o para OI. Se pa strinjam, da se mediji prav grdo obnažajo do invalidov. kot da jih niuser posted image user posted image

Ko so naši na OI dobili medalje so vsi vriskali in piskali, sedaj pa moraš iti malo ne kot detektiv da kaj izvohaš. Na TXT-ju so med  OI namenili cel kup strani sedaj med para OI pa komaj kaj objavijouser posted image

clock-img

16.09.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Ja, posnetki dogajanja s paraolimpijskih iger so na RTV na sporedu okrog 23h. Če to ni nesramno user posted image .
Ko so bile pa ''navadne'' OI, se je pa cela Slovenija ustavila, cel dan so bili prenosi, posnetki, analize, komentarji, raznorazni studii, ''strokovni'' komentatorji...

Se strinjam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, res so Športniki z veliko začetnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 09:41

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

ja sam tista oddaja je takooo poznooouser posted image tam okoli 22.30 se mi zdi, men je to pozno no...

clock-img

16.09.2008, 09:41

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kapo dol pred vsemi udeleženci para OI.

Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 10:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Kdor se zanima za stvar, najde čisto dovolj podatkov o zadevah. Tako na TV, v cajtngih in na netu, pa še kje. Tako ne rabte na moč jokat user posted image

clock-img

16.09.2008, 10:25

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

vsi, ki sodelujejo na para OI, so ljudje z velikim srcem in z veliko volje ter samozavesti.

Vsaka čast vsem skupaj. Kapo dol!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše medie pa je res lahko sram!!!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

16.09.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

Pa ne samo da so najodličnejši športniki, tile paraolimpijci, celo tega ne mislijo, da so z olimpijsko medaljo boga za jajca prijeli, tako kot to mislijo nekateri metalci kladiva, ki bi za ta dosežek radi doživljenjsko rento.

clock-img

16.09.2008, 10:30

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Pa ne samo da so najodličnejši športniki, tile paraolimpijci, celo tega ne mislijo, da so z olimpijsko medaljo boga za jajca prijeli, tako kot to mislijo nekateri metalci kladiva, ki bi za ta dosežek radi doživljenjsko rento.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 11:02

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

In ravno včeraj sem razmišljala, zakaj buljimo te patetične politike in zakaj ne predvajajo Para OI.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

16.09.2008, 11:53

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja bravo vsem res.user posted image
samo meni pa ni fer če so predvajali že OI bi lahko vsaj še para OI predvajali po tv.mislm da je to res zapostavljeno!

clock-img

16.09.2008, 13:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Točno tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem