writing-img

Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta ritka???

clock-img

15.02.2006, 18:37

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Zadnje dva dni sem pojedla po en paradnižnik in eno pomarančo. Do zdaj nisem, nekako nisem hotla riskirat zaradi dojenja, ker to dvoje odsvetujejo. No, danes zjutraj pa ČISTO RDEČA ritka oz. povsod, kamor je šla kakica user posted image Imam eno super mazilo pa se stanje izboljšuje, ampak vseeno, a mislite, da je možno zarad moje prehrane? Damn, čist ma bogo ritko.

clock-img

15.02.2006, 19:53

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Nam so v šoli za starše rekli da C vitamin od začetka povzroči vneto ritko!

Izkušenj še nimam!

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

15.02.2006, 19:59

clock-img

Anonimen

Ja, je, to je od tega, gotovo. Ker tudi pri uvajanju hrane paradižnik dela blazno vnete rite.

clock-img

15.02.2006, 20:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

normalno, da je to od prehrane, ker kot je predhodnica napisala, vsebujejo vsi agrumi vitamin C, zato se jih, dokler dojiš, izogibaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

15.02.2006, 20:04

clock-img

vevi2

pencil-img

43

Sigurno je lahko od tega, zato odsvetujejo da bi doječa mati jedla agrume. Mi sicer nimamo roblemov, jaz se zelo dolgo nisem upala jesti, pa sem probala i gre cez, tudi malemu stisnem pomaranco ali mandarino med sadje.

clock-img

15.02.2006, 20:26

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Kot so napisale predhodnice: za vneto ritko je sigurno kriva tvoja prehrana (pomaranče in paradižnik). Tega se v bodoče raje izogibaj.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.02.2006, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pomarančam in mandarinam se sicer še malo izogibam, paradižnik pa jem vsaj 2 krat na teden, pa je naša rita čisto lepa.

clock-img

16.02.2006, 08:31

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Večji problem kot paradižnik so pomaranče in ostali agrumi, posebej če so bolj kisli, ker vsebujejo ogromno sadnih kislin, ki lahko povzročijo rdečino na ritki, praktično v trenutku, ko se user posted image  pokaka. Jaz sem začela med dojenjem s krhlji mandarin in jedla dan za dnem kakšnega več, vendar nikoli več kot 2 mandarina (mala) na dan in še to enega zjutraj in enega zvečer. Je pa Žiga še letos imel rdečo rito če je pojedel več kot eno mandarino naenkrat.
lp

clock-img

16.02.2006, 08:36

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz med dojenjem nisem jedla pomaranč ravno iz tega razloga, za paradižnik pa se ne spomnim. Ko pa je bi sin star dobro leto in je začel jesti pomaranče, je imel takoj vneto ritko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem