writing-img

Paradižnik

clock-img

17.07.2006, 19:40

clock-img

Nej

pencil-img

268

Kdaj ste ga prvič ponudile user posted image ali vsaj kakšno omako iz paradižnika?
Nam je P rekla do enega leta paradižnika ne, zdaj pa berem, da ga nekateri user posted image že jedo pri 8 mesecih user posted image .

clock-img

17.07.2006, 22:12

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Mi smo ga že pri 5 mesecih jedli v omakah.

Res je zanimivo, da so si pediatri tako neenotni,pa ne samo pri hrani, tudi kje drugje, je pa res, da je naš pediater stara šola, tik pred penzjonom, mogoče je tako tudi zaradi tega user posted image , kdo bi vedel??
Naš P je npr.pri 5 mesecih, ko sva imeli posvetovalnico rekel, da lahko jeva čisto čisto vse razen beljaka, danes sva jo imele spet in me je zopet vprašal, če jeva vse razen beljaka. Upoštevam njegov nasvet in ji res dajem vse za jest, in zaenkrat še nobenih reakcij user posted image user posted image , upam, da tako tudi ostane.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

17.07.2006, 23:09

clock-img

žanai

pencil-img

176

Ojla!

Poskusi z manjšo količino, pa boš videla.
Pri nas ni bilo problemov, stara pa je bila 8 mesecev, ko ga je prvič jedla v zelenjavni mineštri.

Pozdrav!

clock-img

18.07.2006, 07:29

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Paradižnik spada med  ene bolj alergenih živil,zato ga odsvetujejo.Sicer pa lahko otroku ponudiš pa boš videla,če je kakšna reakcija,za začetek priporočam svežega in ne konzerviranega.

clock-img

22.07.2006, 10:20

clock-img

hanita

pencil-img

257

Pri enem letu,pač s previdnosti, tudi sama sem bila alergična na paradižnik. Sedaj ga  obožuje ., predvsem okisanega v solati, ima pa malo več kot eno leto.

clock-img

22.07.2006, 10:27

clock-img

Nej

pencil-img

268

Hvala za odgovore. Sem včeraj malo paradižnikovega koncentrata dala v omako, pa ni bilo reakcije. Bilo pa je okusnouser posted image

clock-img

22.07.2006, 21:38

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Tudi mi v omakah že pred enim letom in ni bilo nobenih problemov!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

27.07.2006, 11:10

clock-img

žužu

pencil-img

620

evo, če bi to prej brala, bi ziher iskala kake flekce pri malemuuser posted image
naš kar redno je paradižnik in sicer mu ga olupim in celega skuham z ostalo zelenjavo. ga ima zelo rad in ga brez težav je že od osmega meseca dalje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem