writing-img

Paradiznikova juha

clock-img

27.02.2008, 15:34

clock-img

kaycha

pencil-img

402

a ima katera res dober recept za paradiznikova juho?
nisem je jedla ze od vrtca al osnovne sole in sem se spomnla in se mi je kar zalustalauser posted image  pa mal me tud firbec matra kak okus ma, ker sem ze pozabla...
bi pa tako, da ni prevec gosta, niti redka. da bi zakuhala kake male testenince notuser posted image

clock-img

27.02.2008, 15:40

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Jest kupm uno v vrečki...Knorr, Maggi user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

27.02.2008, 17:03

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

jaz pa prepražim malo moke in dam kečap, ali pa mezgo, ali pelate. pa zalijem, da je krem, pa pustim, da prevreje. Nato pa lahko kakkšne testenine skuhaš v njej, ali pa jih skuhaj posebej in jih potem daj not!

clock-img

27.02.2008, 17:35

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Na olju stopim žličko sladkorja(slabo),zalijem s paradižnikom v tetrapaku in malo vode,solim,dam petršilj in nekaj časa vrem.Not ne zakuham testenin ampak eno razžvrkljano jajce proti koncu,na krožniku pa še malo naribanega sira.

clock-img

28.02.2008, 08:20

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

V ponvi na zlici olja, poprazis sesekljano salotko in cesen, da postekleni.
Paradiznik potopis za 1 minuto v vrelo vodo, nato ga olupis in odstranis seme. Paradiznikovo meso narezes na koscke in streses v ponev na salotko. Osolis.
Baziliki osmukas listke, stebelce pa nasekljas in das v juho. Dodas se scepec origana.
Pustis, da se pocasi kuha. Proti koncu pokrijes, da ne skropi prevec.
Juho zmiksas. Preveris ali je dovolj slana, popopras in dodas drobno narezane listke bazilike.

Cas priprave: 15 minut
Cas kuhanja: 25 minut

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

28.02.2008, 12:11

clock-img

kaycha

pencil-img

402

hvala vsem za recepte! je bolj preprosto, kot sem mislauser posted image
bomo ze nekaj scaraliuser posted image

clock-img

28.02.2008, 21:23

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

še en recept: segrej malo olivnega olja,gor paradižnikovo mezgo iz tetrapaka-ko zavre daš na najmanjšo temp.,dodaš pest riža(namesto testenin!), sol,poper,žlico sladkorja-ko je vse skup kuhano izklopiš,dodaš malo kopra in počakaš da se napol ohladi-meni je njami!

clock-img

11.03.2008, 21:38

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

še en recept: segrej malo olivnega olja,gor paradižnikovo mezgo iz tetrapaka-ko zavre daš na najmanjšo temp.,dodaš pest riža(namesto testenin!), sol,poper,žlico sladkorja-ko je vse skup kuhano izklopiš,dodaš malo kopra in počakaš da se napol ohladi-meni je njami!

ta je mnjami ja..z rižem...sam kopra ne dam...bom poskusila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem