writing-img

Parfum

clock-img

18.09.2009, 12:16

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Dobila sm parfum D&G l`imperatrice, mnjami, kako lepo diši. Zanima me, ali res velja, če sam sebe ne vohaš, da te vohajo drugi. Hecno napisano, ampak mislim, da razumete. Jst namreč sama sebe ne voham nič, tko da grrr :)

clock-img

18.09.2009, 12:18

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pa si zihr, da je original? Mislim, če nič ne diši?

clock-img

18.09.2009, 12:18

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Ja je original - 60Eur, Limoni.

clock-img

18.09.2009, 12:20

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ma ne, saj se hecam, itak da je. Kaj pa vem, preveč se zaradi tega ni treba pipsat, da ne bo komu slabo, po moje že mora dišat, če se malo, recimo dvakrat na hitro malo popipsaš.

clock-img

18.09.2009, 12:24

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

user posted image

clock-img

18.09.2009, 14:20

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ja, to drži user posted image  meni velikokrat rečejo, da dišim oz kateri parfum imam, sebe pa ne zavoham user posted image , velja pa tudi obratno, da jaz druge zavoham, oni pa sebe ne user posted image

clock-img

18.09.2009, 15:22

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

uh, jaz pa sebe noro voham. tako zelo, da jest ne morem, če mam oblak parfuma okoli glave. ja, žalostno ampak resnično - ful ne morem parfumov nosit, ker me glava od tega boli in še jest ne morem user posted image

clock-img

18.09.2009, 19:30

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

uh, jaz pa sebe noro voham. tako zelo, da jest ne morem, če mam oblak parfuma okoli glave. ja, žalostno ampak resnično - ful ne morem parfumov nosit, ker me glava od tega boli in še jest ne morem user posted image

--------------------
Wauu....., to bi se moralo meni kdaj zgodit (mislim na kombinacijo neapetita in parfuma) user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2009 19:31:11 >

ROŽICA

clock-img

18.09.2009, 20:17

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz D&G na sebi voham, ker je močan vonj. Mislim na sebi - če si zapestji povoham, kamor se našpricam. Saj da bi pa kar oblak bil okoli tebe, to mi je pa itak tu mač. Močnega vonja je res kmalu preveč.

clock-img

18.09.2009, 20:18

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

--------------------
Wauu....., to bi se moralo meni kdaj zgodit (mislim na kombinacijo neapetita in parfuma) user posted image .

Uf, meni tudi. Ampak se mi ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem