cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Parkiranje Ljubljana-Poljanska cesta

clock-img

14.05.2008, 12:43

clock-img

zabicaa

pencil-img

84

Punce, ki ste iz Ljubljane ali poznate Ljubljano prosim za nasvet.

V Ponedeljek zjutraj ob devetih se iz Maribora pripeljem v Ljubljano. Namenjena sem na Stanovanjski sklad na Poljansko cesto 31. Zanima me če je tam kje možno parkirat za pol urce? Če ne kje lahko najbližje parkiram?

Hvala za informacije....

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 14.5.2008 15:01:22 >

clock-img

14.05.2008, 12:47

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Težka bo s parkiranjem za pol urce. Jaz ti za zihr raj priporočam garažno hišo, jo imaš ob Poljanski cesti, tam kjer je pravna fakulteta. Da ne boš kakšne kazni pokasirala, ki je dosti višja kot parkirna hiša.

clock-img

14.05.2008, 12:53

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Ko sem študirala, se je dalo za Roško...pa so dali rampo...je najbolje, kot je napisala moja predhodnica,...garažna hiša pri pravni fakulteti-je vsaj ziher.

clock-img

14.05.2008, 12:54

clock-img

zabicaa

pencil-img

84

A ta garažna hiša je kje blizu stanovanjskega sklada? Stanovansjki sklad pa nima kakšnih svoji parkirnih mest?

Se čist nič ne spoznam zato prosim če mi lahko malo situacijo opišete :)

clock-img

14.05.2008, 12:57

clock-img

Anonimen

Za roško, pri tanovih stanovanjih je vedno kkšn frej plac. Sam pol morš mal peš hodit. Včasih se pa celo pri dicu(dijaški dom) kaj najde, ali pa v uni ulici pod gradom.

clock-img

14.05.2008, 13:03

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Za roško, pri tanovih stanovanjih je vedno kkšn frej plac. Sam pol morš mal peš hodit.

Tam je vedno full placa. Pa sej do stanovanjskega sklada nimaš tako daleč. Sej je lepo vreme pa se malo sprehodiš.

clock-img

14.05.2008, 13:06

clock-img

zabicaa

pencil-img

84

Jaz nimam pojma kje je kaj. Niti ne vem kako na tesno bom z časom ko bom prišla. Ni mi problem plačat tam kakšna 2 EUR za tisto uro ali pol ure. Vendar me resnično zanima kje je najbližje možno parkirat tam?

clock-img

14.05.2008, 13:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Poljanski nasip, to je čisto vzporedno z banko. Samo res je ob tem času težko kaj fraj dobit. Potem je varianta pri dicu, kot je Karin rekla, samo tam ni šans, ker je že po 6. uri zjutraj skoraj vse zabito, ker je brezplačno. Res je najboljše, da parkiraš v garažni hiši za tisti dve uri, to je zraven pravne fakultete.

clock-img

14.05.2008, 14:24

clock-img

jerikou

pencil-img

204

upam da se bo link odpru...

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=poljanska+31&tab=maps

tam kjer je modra puščica to je poljanska 31, pri lutkovnem gledališču (na zemljevidu levo pri Kopitarjevi ulici) imaš parkerplac, garažna hiša Kapitelj (Kapiteljska cesta glej na zemljevidu) pa je od lutkovnega gledališča proti zmajskemu mostu (pri semaforju na levi boš imela tržnico za orientacijo) vendar takoj pred zmajskim mostom zaviješ na semaforju desno na ulico Poljanski nasip. joj jaz pa razlaganje, upam, da si vsaj malo razumela....
drugače pa še vprašaj...

Lp J.

< Sporočilo je popravil jerikou -- 14.5.2008 14:31:29 >

clock-img

14.05.2008, 14:27

clock-img

zverinca

pencil-img

828

tam okoli naredi krog in sigurno boš našla parking, plačaš pa na parkomatu. In vedno se najde plac, če imaš srečo je celo modra cona (3 PM) frej - 30min brezplačno. Vem iz prve roke, ker tam vozim mladiča v vrtec... 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

14.05.2008, 16:16

clock-img

želva

pencil-img

1452

evo, jaz sem šla s tamalao danes tja v vrtec in sem parkirala za roško, tam ko so novi vrtci, sem dobila fraj, je pa baje zjutraj vse polno:se mi zdi da je tam Mesarska-ta novi bloki

clock-img

14.05.2008, 16:22

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Jaz hodim skoraj tedensko na kontrole v staro porodnišnico in vedno parkiram v ulicah pri Polikliniki ali pri Vrazovem trgu (pediatrična) - se zjutraj še najde prostor, pa poceni je - vržeš 1 € v avtomat za 2 uri.
Do porodnišnice imam potem 5 minut, do Poljanske je pa tudi nekaj takega.

Pa pridi pol ure prej, da boš zihr našla mesto in ne boš živčna še zaradi gneče... user posted image

clock-img

15.05.2008, 01:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zabicaa
Namenjena sem na Stanovanjski sklad na Poljansko cesto 31.

Pa si prepričana, da nisi namenjena na Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana na Zarnikovi ulici 3?

clock-img

15.05.2008, 18:03

clock-img

zabicaa

pencil-img

84

Ne.
Grem na stanovanjski sklad RS.

clock-img

16.05.2008, 08:32

clock-img

Anonimen

No, prav. user posted image  Pa ne muči se s parkiranjem - pokliči taksi. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem