cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Parkiranje na Brniku

clock-img

29.03.2012, 21:57

clock-img

katipi

pencil-img

937

Naslednji teden z user posted image odpotujeva za pet dni, zdaj pa ne vem, kaj in kako z avtom. Vem, da ga lahko pustiva na letališču, samo se mi zdi 10 € na dan kar precej. Ve katera za kakšno drugo možnost parkiranja?
Zanima me tudi, kako vozijo avtobusi do Brnika iz Lj.
Vem, da je to bolj malo verjetno, ampak gre mogoče kakšen bus direkt iz Novega mesta do Brnika? user posted image

clock-img

29.03.2012, 22:09

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Predvidevam, da bosta porabila več kot 50€ če se pripeljeta s taksijem, avtobusom,... Tako pa se bosta vsedla v svoj avto in gasa domov.

clock-img

30.03.2012, 06:59

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Taxi Lj - Brnik je v takem primeru najboljša opcija, ampak tukaj je v igri NM. Če imaš morda koga v LJ, kjer bi lahko pustila avto... ali pa da vaju kdo zapelje... pa saj NM - LJ oz. Brnik ni neka huda destinacija. A nimata nobenih kolegov, staršev, prijateljev, znancev, ki bi vama naredili to uslugo?! Jaz sem prijatelje že vozila do Dunaja, Benetk,... pa da vaju nekdo ne bi do Brnika! Preverita, če še nista!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

30.03.2012, 07:29

clock-img

Anonimen

Ammm ... vem da je moj sošolec med počitnicami preko študenta vozil mini bus na relaciji Brnik-LJ-Brnik ... pokliči na Brnik in vprašaj za to opcijo. Sem pa sigurna da obstaja redna linija LJ-Brnik.

clock-img

30.03.2012, 09:17

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Nekaj odgovorov dobiš, če pregledaš spletno stran Aerodroma, tam so bus povezave navedene, seveda pa ne na relaciji NM - Brnik. Kot rečeno, od LJ do Brnika je mala malica, če imaš urejen transfer iz NM do LJ.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

30.03.2012, 12:21

clock-img

katipi

pencil-img

937

Hvala, punce! Sva se dogovorila, da bova kar pustila avto na letališkem parkirišču in plačala 40€. Ni poceni, ampak, Spark, imaš prav, tako je še najbolj udobno. Seveda imava koga, ki bi naju lahko peljal, ampak ne bi hotela nikogar posebej obremenjevati s tem, tako da bova šla kar sama tja in nazaj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem