writing-img

Parni čistilec

clock-img

11.01.2008, 19:34

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Na gradnji je ena nekaj začela razlagat o parnem čistilcu. Dodatne razlage ni. Kako se uporablja, kje se kupi, cena in namen bi bilo zanimivo izvedet.

Ve katera kaj več. Ko smo bili v prejšnem stanovanju je res finiš čiščenja nardila, s tem. Sam jaz ga nisem fizično videla, je pa baje dobr nadomestek glancanja.

Prosim več informacij. Hvala

clock-img

11.01.2008, 22:31

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

poglej na top shop, mogoče je govorila o tem. moja tašča ga ima, je kar ok...edino men je skoraj hrbet stran padu že po eni sobi. sem pač bolj švoh user posted image  pa po parketu se nisem upala full drgnit oz. ga puščat dolgo na enem mestu.

clock-img

11.01.2008, 22:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meggi, piši malecki na privat. Meni je vse razložila in v naslednjih dneh grem v akcijo, v nakup.
Moja tašča ima tistega pingvina ampak pravi da je bolj švoh, spuca pa dovolj.

clock-img

14.01.2008, 23:44

clock-img

daisy

pencil-img

437

Meggy,
a si dobila kej več info. tudi jaz se odločam za ali proti nakupu parnega čistilca. Na top shop izgleda vse tako enostvno, da je kar težko verjet....user posted image
Če imaš kaj novih info, mi jih prosim posreduj na ZS.

clock-img

15.01.2008, 06:52

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Jaz sem kupila Hooverja, steamway. Sicer porabiš nekaj več časa za čiščenje: najprej je potrebno posesati, potem pa še s paro počistiti, vendar pa je učinek še dolgo viden. Uporablja se ga lahko tudi za parket in seveda za okna, kopalnico....Po čiščenju pa vse tako lepo diši po borovcih, če daš v posodo Hooverjev antibakterijski dodatek, ki je hkrati aromaterapy...

clock-img

15.01.2008, 17:43

clock-img

daisy

pencil-img

437

Ja sem pogledala Hover - cena je pa juhuhu (500 e)!! Tuki gre za kombinacijo sesalc + parni čistilec v enem. No, ker mi že imamo dober sesalec, sem zdaj razmišljala o nakupu le parnega čistilca. Tisti iz top shop stane 100 e - a ga katera že uporablja? kakšne so vaše izkušnje?

clock-img

16.01.2008, 15:21

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Tistega iz Top shopa ima moja babi. Je zadovoljna, vendar na koncu te pride blizu 200 € (nekaj manj), ker moraš posebaj kupit še krpice (ena 15€), pa nek filter...ne vem natančno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem