writing-img

Parni likalnik s kotličkom

clock-img

18.04.2006, 10:49

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

moj likalnik se poslavlja user posted image  zato kupujem novega.
Kolegica mi je priporočila parni likalnik s kotličkom, ki ga je kupila pred nekaj leti preko prodaje na domu - ali katera ve, katera firma bi to lahko bila?
Med brskanjem sem naletela na likalni sistem stirea, ki ga trži Batagel. Imam že njihov sesalnik Igea, s katerim sem zelo zadovoljna, tako da kvaliteta verjetno ni vprašljiva.
Prosim vaše izkušnje oz. nasvet.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 18.4.2006 10:50:01 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

18.04.2006, 11:05

clock-img

asso

pencil-img

3700

Dandanes jih imaš veliko takšnih na tržišču. Mislim, da Batagel ni tako poceni...
Poglej kakšno akcijo okoli: Merkur, Big Bang...

Jaz ga imam že nekaj let in sem z njim zelo zadovoljna. Imam ga pa sicer firme DeLongi.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

18.04.2006, 12:08

clock-img

copka77

pencil-img

158

Jaz imam Philipsovega z kotličkom, s 4,5 bari pare.Ne zamenjam ga za nič na svetu..raje neham likat,kot da bi imela kadarkoli kakšen slabši likalnik.Toplo priporočam.Predlani sem zanj plačala 40000.SIT.

clock-img

18.04.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

ja js mam batagelovga..sem ga dobila za poročno darilo in je zakon. drgač jih tut merkur prodaja..pa kake druge firme tut..mal pejt pogledat

clock-img

22.04.2006, 07:41

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Jaz imam kar dva likalnika na kotliček en je za rezervo,če se enemu kaj zgodi.Eden je od Ufesa firme in drugi je Phisipsov,ter vakumsko mizo vse je kupljeno v Big bangu.

Jaz sem zelo,zelo zadovoljna v philipsov likalnik gre sicer le 7dcl vode,v ufesinega pa kar celi liter,le philipsov bolj lepo lika.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem