writing-img

Parni sušilec

clock-img

11.11.2010, 09:30

clock-img

corfu

pencil-img

3829

A ga katera ima, izkušnje?

http://www.electrolux.si/node37.aspx?categoryid=7205

Hvala

Uživaj življenje...

clock-img

18.11.2010, 14:22

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Če takole speglano ven pride, poleg tega pa še suho (zelo hitro), potem je tole super stvarca.

Jaz imam sicer gorenje ampak niti pod točko razno ne pegla on user posted image

Najcenejšega sem našla tukaj (699,00 €)

http://www.zupanc-mizarstvo.si/default.asp?mid=sl&pid=modul_it&wid=248&detailID=831

clock-img

18.11.2010, 14:25

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz imam "navadni" Boschev sušilec in moram reči, da likam mogoče 5% zadev, ker perilo ni nič pomečkano - je pa res, da gledam, da vzamem perilo ven takoj, ko je suho - oz. tudi do največ uro pozneje je še v redu, ker ima sušilec funkcijo, da vsake toliko časa malo obrne perilo, da se ne bi zmečkalo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

18.11.2010, 19:38

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz imam "navadni" Boschev sušilec in moram reči, da likam mogoče 5% zadev, ker perilo ni nič pomečkano - je pa res, da gledam, da vzamem perilo ven takoj, ko je suho - oz. tudi do največ uro pozneje je še v redu, ker ima sušilec funkcijo, da vsake toliko časa malo obrne perilo, da se ne bi zmečkalo.

Moj tud še obrača, sam jaz sem taka d ače je srajca mora bit speglana u nulo, kak bombažna majčka ni tko pomembna, kar je bolj elegantnega in ostrih linij pa mora bit z likalnikom popeglano, tole bi rada v živo vidla kaka srajca ven pride, pa bom mogoče kr o menjavi razmišljala če je res tako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem