writing-img

Parni valjak

clock-img

08.02.2005, 00:39

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Pravkar sem se vrnila iz koncerta Parnega valjka, ki je bil v sosednji - Lancovi vasi. Bilo je super - gužva in prava žurka. Samo jaz nisem bila preveč razpoložena, ker sem Zalo prvič pustila samo. Sedaj ko sem se vrnila in sem videla da mirno spi, sem tudi jaz mirna.

Na žurki sem pogrešala samo malo več mask. Kaj se res ne znamo več maskirati??

clock-img

08.02.2005, 00:42

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Parni valjak- super:love:
Pa nič slabe vesti in skrbi- tudi mamice se moramo kdaj pa kdaj malo razvajati:rozica:

clock-img

08.02.2005, 08:46

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Ja tudime se moramo malo relaksirati. No in daned bo dan ,ki je namenjen moji relaksaciji. Grem v maškare ,čeprav ne za dolgo ker mojo ljubico še dojim.

clock-img

08.02.2005, 09:18

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Joj, jaz bi jih tudi šla poslušat. Samo bi morala it sama, ker moj samo z očmi zavija, ko si jaz pojem kaj od njih.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

08.02.2005, 09:39

clock-img

willma

pencil-img

839

:bravo::bravo::bravo:
mojcaH....nič sama!!!!
Greva skupaj!!!!!!
Mojemu tudi niso med naj izbranimi,
jaz pa :love: na Parni valjak;)

lp
willma:sloncek:

clock-img

08.02.2005, 09:45

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

parni valjak:love::love::love:full so mi všeč,upam
,da si se zabavala sm ti kr mal folž:)-
LEP PUSTNI TOREK VSEM RR.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::miska::miska::metulj::metulj:

clock-img

08.02.2005, 15:56

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ksenija ja res se več ne znamo...Danes sem na cesti videla le 5 maškar in še nobena ni pozvonila. Le kje so stari časi:zmeden:

clock-img

08.02.2005, 17:43

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

No, tudi jaz sem nora na Parni valjak. Bi se lahko drugič RR-jevke zmenle in šle skupaj.

LP

Pi-kica

clock-img

08.02.2005, 20:45

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Ja Pi-kica res, samo vprašanje kdaj bodo spet v Sloveniji, oziroma kje v bližini. Mogoče spet naslednje leto za pusta, ko imajo v Lancovi vasi vedno kakšen koncert. Sedaj že kar kakšnih 6 let, pa je vedno ful zanimivo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem