writing-img

Pas za hlače

clock-img

15.10.2008, 11:35

clock-img

.malina

pencil-img

37

Sestra že dolgo išče dober pas za hlače za svojega štiriletnika. Je pač tako, da je mali bolj suhcen in so mu vse hlače, ki so mu po dolžini prav, v pasu prevelike. Kupila je že nekaj pasov - teh raztegljivih - v bivšem Arielu, a malu strgajo, nategnejo ...
Kje bi lahko kupila dober pas za malčke?

clock-img

15.10.2008, 11:46

clock-img

Leela

pencil-img

3101

C&A

clock-img

15.10.2008, 12:18

clock-img

tabi

pencil-img

718

moj je tut velik pa šlank pa ponavadi kupim hlače ki se da pas regolirat drugač pa nesem eni šivilji pa mi da not elastiko za regolirat pa je stvar rešena men pas še na misel ne pride ker mali se sam matra z odpenjanjem pasa se prej polulauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

15.10.2008, 20:28

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni se tudi zdi najbolj pametna ideja všitje tiste elastike, pri kateri se lahko regulira dolžino. Jaz veno gledam, da mojemu suhcu take hlače kupim, da nima potem težav s padanjem hlač z rite.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

15.10.2008, 22:40

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

sem ga slučajno našla v H&Mu, na žalost pa imam nekaj hlač brez zank in mi nič ne pomaga user posted image

clock-img

17.10.2008, 08:40

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jaz sem ga kupila v s oliverj-u in je super... je naš mali tud tak suhec da imamo probleme s hlačami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem