cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pasje težave.....

clock-img

19.07.2005, 10:34

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Mogoče malo mimo tema....pa vendar....moram napisat,ker sem čisto nora na mojega pesjana in vesela,da je mimo dva tedna težav.....:kuza:
Bil je dvakrat operiran ....na zadnji tački je imel vdor tujka....trava - klas,in se je grdo ognojilo...v dveh dneh!Odstranili so mu in glej ga zlomka...čez tri dni poleg rane sveža bula-še večja......:(Pa spet nazaj in ista diagnoza ,predrtje tačke s travo in spet klas ali pa seme pod sklepom!!Revež je samo še šepal in ležal.:(
Kako se mi je smilil,spet so ga uspavali in tokrat prava operacija....bila sem kar zraven,nisem hotela ven.Veterinarka ga je tako lepo porihtala:bravo:,da sem se kar čudila.....mogoče zato,ker sem bila zraven,še lepše kot človeka,ki konča v naši izolski urgenci...;)
Včeraj sem mu po treh dneh zrezala dol povoje in vse je o.k.
Tako bo naš veliki šnuci spet popolnoma mobilen....upam,da bo trava čimprej šla nekam...se posušila,karkoli in da pokosijo,da ne bo več teh problemov.....

sem se morala izpovedat....ker je pač moj lepi šnuci:kuza:

clock-img

19.07.2005, 10:39

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

bogi :kuza: kakšnega psa pa imaš??

clock-img

19.07.2005, 10:41

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

CUKRČEK....imam velikega šnavcerja...ime mu je Toby:kuza:

clock-img

19.07.2005, 10:50

clock-img

neja

pencil-img

764

Držim pesti za Toby-ja, da bo čimprej spet veselo tekal okrog:):kuza:

LP:)

clock-img

19.07.2005, 11:39

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Bravo:kuza:, upam, da bo kmalu brezskrbno tekal!

clock-img

19.07.2005, 11:59

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Tudi moj pes je imel to travo v tački in je bil potreben operacijski poseg. Zdaj pa mu občasno pregledam tačke, če se je kaj zarinilo notri. Tvojemu pa želim čimprejšnje okrevanje.

clock-img

19.07.2005, 13:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

UUUUUUU, šnavcer je men tako lep kuža!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem