cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pazite, kaj govorite pred otroki?

clock-img

25.05.2007, 22:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zanima me, če pazite, kaj se npr. z možem pogovarjate vpričo otrok ali se vse pomenite kar vpričo njih ali selekcionirate kaj? Jaz sem se tega "problema" bolj zavedela sedaj, ko je naš skoraj triletnik končno spregovoril in vse ponavlja za nami. Kar pomeni, da "informacije" iz naše družine gredo kdaj tudi naprej.user posted image  Spomnim se ene družine, ko so vpričo otrok kakšne take bolj pomembne stvari med sabo debatirali kar v italijanščini, da otroci niso razumeli. Kako pa je glede tega pri vas?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.05.2007, 22:43

clock-img

Anonimen

Moj ati je občasno v nemščini govoru, da ga nismo zastopil, k mnde sm vse sčvekalauser posted image , sam zastopu ga ni pa noben k je edin nemšk znal domauser posted image -tko da predvidevam da so ble bl kkšne kletviceuser posted image

clock-img

25.05.2007, 23:08

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi imamo tudi doma triletnico(no kmalu bo) in vem kako to zgleda.
Naša ponavadi kakšno stvar ki jo sliši ko se pogovarjamo pol vrže ven čez kakšen teden,tako da smo včasih še tolko bolj presenečeni in vedno bolj pazimo kaj govorimo pred njo.
Velikokrat tudi mi uporabljamo italjanščino,če si moremo kaj povedat tisti trenutek in stvar ni za njena uha.

clock-img

25.05.2007, 23:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Izogibamo se kletvic,ker jih hitro rad pobere...user posted image ,drgač pa ni panike.Rad ponavlja stvari za mano in mi je včasih prav hecen,ko pove tisto,kar mene mori..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

25.05.2007, 23:13

clock-img

Anonimen

Hmmmmm....ne vem.

Me pa zanima, kaj vse bo prijavila, ko spregovori user posted image  user posted image

clock-img

25.05.2007, 23:33

clock-img

Anonimen

Premalo in se zavedam, da bo treba čimprej začet bolj pazit. Zaenkrat sicer še ne govori, samo ko bo začela, me bo pa najbrž hitro po buči usekala nepazljivost, če ne bova kmalu začela selekcionirat.

clock-img

26.05.2007, 00:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, paziva. Ker otrok sliši in razume mnogo več, kot nam da vedeti. To se pokaže včasih kasneje, v drugi situaciji, kjer povezuje s kakšno prejšnjo. In zato je bedasto misliti, da otrok ne razume, pa še daš mu vedeti, kot da je objekt in ne subjekt. Zato paziva, kar se tega tiče. Kletvic pa tako ali tako ne uporabljava.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

26.05.2007, 06:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

pri nas pazimo vsi in ne samo na besede tudi na mimiko...ker vse amapk res vse pobere...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem