writing-img

Pečeeeeee

clock-img

26.03.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

Sem v 17.t. Zadnje čase me grozljivo pečejo prsne bradavice. Zlasti če me zazebe je kot bi z želetko rezal po njih, drugače pa se jih niti dotakniti ne smem.
Ima katera podobno izkušnjo?user posted image

clock-img

26.03.2007, 20:45

clock-img

bincika

pencil-img

57

To pa je nerodna reč, mene so sicer bolele,samopekle pa nikdar, najboljše,da greš vl ekarno,pa ti bo farmacevtka dala kakšno mazilo.

29.3.2007 nam je polepšala življenje princeska GAJA

clock-img

26.03.2007, 21:29

clock-img

guppy

pencil-img

1968

nefretiti, imela sem podobne težave. Posebej kot v tvojem primeru, če me je zazeblo in so se bradavičke izbočile. Težavo rešujem s tem, da se vsak večer namažem z baby-oljem in je že bolje!! Zdaj čutim včasih samo še zbadajočo bolečino ob tem primeru, pekočega občutka pa ni več!

Mogoče pa s časom mine samo?

clock-img

26.03.2007, 21:38

clock-img

Putka

pencil-img

3105

jaz sem imela blazno občutljive prsi nekje do 30-ega tedna. Zdej se je končno umirilo brez posebnih maž. Mogoče lahko probaš s prsnimi blazinicami za dojenje, malo ublažijo drgnjenje.

clock-img

27.03.2007, 10:21

clock-img

Mavrična zvezdica

pencil-img

204

Vsak večer si jih namažem z mandljevim oljem in je veliko bolje. Sama imam poleg pekoče - bolečih bradavic še izredno suho kožo in mandljevo olje je edina stvar, ki mi pomaga. Po kremah, ki sem jih prej vedno uporabljala za telo, me sedaj peče in sem se dvakrat  že skoraj do krvi spraskala.

LP

clock-img

27.03.2007, 11:18

clock-img

Anonimen

tudi jst sem imela podobno težavo. sploh nisem smela imeti kaj takega na sbei, kar bi se premikalo, ker me je zelo žgalo.najbolj pod tušem, ko postanejo trše...čez nekaj dni, se mi je na eni naredila takšna krvava krastca, ki pa je čez čas odpadla sama.in od takrat nimam več tega problema-zaenkrat.
mazala nisem z ničemer.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem