writing-img

Pečena jajčka

clock-img

27.07.2006, 12:17

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Kdaj ste otročkom ponudili pečeno jajčko?

Lp

clock-img

27.07.2006, 12:26

clock-img

Geja

pencil-img

374

po 1 letu...
zaradi beljaka pravijo da ga naj ne bi jedel pred enim letom...
v rumenjak pa mu lahko namakaš kruhka...

Geja

clock-img

27.07.2006, 12:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem mu ga dala pred enim leto, ampak samo rumenjak (zaradi pomanjkanja železa). Meni je sam dohtar rekel, da mu ga lahko dam.

clock-img

27.07.2006, 12:55

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Okrog enega leta in še sedaj pri 17 mesecih jih noče jest ne rumenjakov in ne beljakov.

clock-img

28.07.2006, 13:27

clock-img

TVN

pencil-img

714

Jaz razmišljam, da bi ji kar ponudila. Nekaj grižljajev umešanega jajčka s kruhom je že pojedla z velikim navdušenjem, več se ji nisem upala dati. Rumenjak je že jedla, vse je bilo o.k., tako da bomo pri nas najbrž v kratkem poskusili s pečenimi jajčki.

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

01.08.2006, 21:55

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Se nikamor ne mudi, je še toliko zanimive hrane, da bo jajček v celoti počakal na kako pozno jesen. Res je, da je moja skoraj 11 mesečnica, že jedla npr. palačinke(z zelišči ali pa skuto, da ne bo pomote in zgražanja glede marmelade itd), vendar je notri bilo zelo malo beljaka. Jaz bi raje počakala.

clock-img

01.08.2006, 22:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Moja je stara dobrih 7 mesecev in že je pečeno jajčko. Beljak pojem jaz, v rumenjak pa ji namakam kruh in ga obožuje, trdo kuhan rumenjak ji dajem pa že od 5 meseca. Vsi priporočajo en rumenjak na teden predvsem za kri, pa ni važno v kakem stanju je, ali trdo kuhan, ali mehko ali pečen....

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

04.09.2006, 12:43

clock-img

abi

pencil-img

755

Ravno včeraj sem govorila z mamico 9 mesečnega user posted image  ,ki sta preživela 5 dni na infekcijski kliniki zaradi enega jajčka narejenega na oko.
Ker ni bil kuhan je vseboval ne vem več katero bakterijo, in posledica je bila krvava driska,bruhanje, temperatura, skratka nič dobrega- jaz bi samo kuhano jace- rumenjak- po enem letu pa kar.

clock-img

04.09.2006, 14:03

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mehko kuhana jajčka so zelo riskantna zaradi bakterij - bolje trdo kuhana ali zelo zapečena, na žalost

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem