writing-img

Pečena rdeča paprika

clock-img

05.09.2007, 11:16

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mene pa zanima na koliko stopinj pečete rdečo dolgo Rog  papriko? Zanima me tudi tista mešanica z kisom in vodo, kakšno naj bo razmerje in kaj še se vse da noter. Sicer sem papriko pekla že pred leti tako da postopek poznam , le recept za to mešanico kisa sem izgubila.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

05.09.2007, 11:21

clock-img

Valentina

pencil-img

217

ne vem, o kakšni mešanci ti to...verejtno jih bi rada dala v kozarce user posted image
Tega ti ne bi vedla povedat. Lahko ti pa povem, da jih jaz enostavno "spečem" v pečici ( v pleh dam še kak dcl vode), jih olupim in počakam, da se ohladijo. Ohlajene dam v vrečko, zavarim in vržem u skrinjo. Pakiram pa po 2 kom skupaj, ker to jem potem sama pa še itr se odtajajo.

clock-img

05.09.2007, 14:56

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja za v kozarce vlagat me zanima. 

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

07.09.2007, 09:57

clock-img

jade1

pencil-img

473

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7167
Jaz sem jo delala takole. Odlična je.

clock-img

07.09.2007, 11:28

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Mene pa zanima ali jo lahko najprej očistim (semena ) in potem opečem???

clock-img

07.09.2007, 16:28

clock-img

mikina

pencil-img

240

Jaz dam 1 1/2 dcl olja in 1 1/2 dcl kisa, sol in obvezno strt česen (več ga je boljše je ), bilo bi ga naj 4 čajne žličke. Papriko najprej očistim nato dam pečt. Ko je pečena jo olupim in dam v mešanico, da zavre in nadevan v stekleničke. naredila sem jo kar nekaj in že veselo zmanjkuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem