writing-img

Pečeno kislo zelje

clock-img

04.11.2011, 11:21

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Tale recept mi je zanimiv. http://okusno.je/recept/peceno-kislo-zelje
Nikoli še nisem jedla kaj takšnega. Ste že kdaj probali?

clock-img

04.11.2011, 14:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

zgleda fajnuser posted image

js doskrat nardim ala musako, le da dam v zgornjo oz umes med meso in krompir stenstan zelje..isto kot pri musaki zalijem in po vrhu dam sir..potem pa v pečico in nam je to booožanskouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

04.11.2011, 15:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz ga včasih pečem, ampak na drugačen način. Najprej potenstam zelje in sicer: prepražim čebulo, dodam slanino (kocke), česen in čist na koncu malo mlete rdeče paprike. Dodam kislo zeljo, lovorjev list, zalijem z malo vode, malo vina, na hitro podušim . Potem ap dam v pekač, vmes pa not potisnem mesne kroglice (mini varianto) ali pa kake sarmice in dam v pečico pečt. 

clock-img

04.11.2011, 16:31

clock-img

mini86

pencil-img

6050

vmes pa not potisnem mesne kroglice

a surove al že mal popečene..kok časa pa maš v pečici

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

04.11.2011, 18:17

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Še moja varianta: kislo zelje podušim, nato ga dam v pekač, preko zelja naložim posoljene in poprane zrezke in pečem v pečici.

lp

clock-img

05.11.2011, 05:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

vmes pa not potisnem mesne kroglice

a surove al že mal popečene..kok časa pa maš v pečici

Mal jih na hitro popečem, zaradi lepše barve in tudi okusauser posted image . Dokler ni pečenouser posted image , odvisno kolk velike so kroglice in kolk pečene-surove not daš.

Že dolgo nismo tega jedli, bom v prihodnjih dneh dala spet na jedilnikuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2011 5:46:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem