writing-img

Pearsing

clock-img

19.05.2008, 08:22

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kdaj je pa vas začel motiti pearsing v popku? Jaz sem danes opazila (24teden) da je nekam preveč napeto... ni kej, bo treba dat dol....

Ma res ne bi rada, da se mi luknjica zaraste... kaj se da naredit? user posted image

clock-img

19.05.2008, 08:36

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Če maš to že nekaj časa nič bat, se ti luknja ne bo zarasla, če pa ga ne boš dala ven, se bo pa full razhtegnila( še bolj kot se že tako ali tako bo) pa bo potem še grše.

clock-img

19.05.2008, 08:47

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

jaz sem dala uhan ven na začetku prve nosečnosti in sedaj po cca 2,5 letih se mi ni še zarasla luknjica tako da mislim da te to po nepotrebnem skrbi. Me je motilo pri obeh nosečnostih ker sta se tamali naslanjali direkt na moj popek in imam tudi največ strij tam user posted image je kot en sonček sedaj, tako da mi trenutno ni lih apetitlih nosit uhan.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

19.05.2008, 09:10

clock-img

iva77

pencil-img

194

user posted image   jaz sem ga tudi dala dol,......

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

clock-img

19.05.2008, 09:31

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Tudi jaz ga bom sčasoma. Zaenkrat še ni treba. Super, da se ne zaraste! user posted image user posted image

A ima katera izkušnje s tatujem?? Kaj se bo zgodilo z mojo slikco??user posted image Tatu imam pa čez ledveni del.

clock-img

19.05.2008, 10:40

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

jst sm ga dala takoj dol... zdaj sem v 34 tednu in je koža tam tako napet, da ni šans, da bi ga imela notri. jst ti priporočam, da ga daš čimprej ven, da te ne bo polelo ali pa da bi zaradi raztezanja prišlo do kakšne poškodbe kože.

clock-img

19.05.2008, 13:15

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

jz takoj ko sem naredla test in je pokazal + sem ga dala ven, je pa res da mam že kakšna dva meseca popek čist uzuni nevem kako bi se kej obneslo če bi ga še kr imela. mislim da je boljše da ga daš ven in potem ko boš rodila če boš imela željo pa si ga daš nazaj.
tatoo imam tudi (na istem mestu kot iti) in zaenkrat ni nobenih sprememb. mislim da se ne bi kej velik smel spremenit ker ga le nimaš na tistem delu ko se koža zelo razteguje.

clock-img

19.05.2008, 14:41

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj, jaz sem dala piercing tudi ven tam nekje okrog 20. tedna, ker me je začel motiti. Si ga pa jaz vsake dva/tri dni za nekaj sekund vtaknem v luknjico, ker sem pred leti imela laparoskopijo in sem ga morala dati ven pa mi je luknjica zarastlauser posted image .

Tatoo pa imam tudi jaz na ledvenem predelu, sem teden dni pred PDP in je tako kot je bil.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

19.05.2008, 14:55

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

O, lepo da ni sprememb s tatujemuser posted image Vidim, da ste že proti koncu. Čim lepše zaključke vam želim!

Jaz sem šele v 9t, zato še nisem dala piercinga ven, ga bom pa v kratkem in si potem tudi delala luknico (tako kot ti Anitka) za vsak slučaj. Očitno je različno od vsake posebej, kako hitro se zaraste.

Lepo bodite še teh nekaj dni oz. tednov, ki so še pred vami!

clock-img

19.05.2008, 15:02

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

sanja hvala za lepe želje in naj tudi tebi čas do poroda mine čim lepše in čim hitreje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

19.05.2008, 15:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

O me prow veseli, da se ne tku hitro zaraste... Hvala! user posted image

clock-img

19.05.2008, 17:39

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Jst sm tud bala, da se mi bo zacelila luknja. Uhan sm dala vn iz popka (nekje v 25 tednu, ne spomnm se več točn oz. ko me je začel motit) in se mi ni luknja nč zarasla, sam vsake tolk časa sm šla z uhanom skoz, da sm očistla tisto umazanijo k se je nabrala. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

19.05.2008, 23:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.07.2008, 16:57

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

jaz sem dala piercing ven v 10.tednu, pa ga zaj vsake toliko probam notri spraviti, pa ne gre. zaj mi je žal. ker bi ga komot mela do zaj ki sem v 26.tednu, ker je zaj komaj prav napihnjen trebuh.

clock-img

25.07.2008, 17:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem