writing-img

Pecivo ali druga sladica iz jagod

clock-img

25.06.2006, 19:32

clock-img

atina74

pencil-img

25

Prosila bi vas za kakšno idejo ali dober recept za kakršnokoli dobroto iz jagod. Lahko je sladica, sladoled ali kaj podobnega kar bi se prileglo v teh vročih dneh.

Že vnaprej hvala in lp
Atina

clock-img

25.06.2006, 23:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

JAgodna pica. Torej umesiš testo za pico. Kot "nadev" dodaš mešanico kisle smetaneo, skute, 1 jajca, sladkor, in razmažeš po pici, dodaš  jagode razrezane na rezine(si jih prej posipala s sladkorjem) in daš v pečico. Ko je pečena, jo posipaš s cimetom, dodaš čokoladni preliv, kot okras pa lahko dodaš svežo poprovo meto.

To delamo v naši piceriji.
PA dober tek.

clock-img

25.06.2006, 23:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

Meni pa je najboljše tisto: kupim biskvit, mali v Hoferju, ker se mi o peki niti ne sanjauser posted image  dam gor jagode, malce pretlačene, nekaj celih pa stepeno smetano, pa malo ohladim....njama, njama....pa gotovo v 10 minutah....

clock-img

25.06.2006, 23:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

Marogica, do kdaj so jagodeuser posted image

clock-img

25.06.2006, 23:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pojma nimam, jih bom kupovala, dokler bodo, mislim pa, da ne več dolgo. Potem se sadje na pici zamenja npr. maline, borovnice......

clock-img

25.06.2006, 23:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

te pa moramo požurit.....user posted image  ker jagode so zakon...

clock-img

25.06.2006, 23:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pridite, čimprej, saj Lent se je tudi ze začel.... Res ne smete zamuditi.
Sem le malo žalostna, ker možeka skoraj nič ni doma. Če ga hočem videti, moram jaz na Lentuser posted image user posted image . Popoldan z otroci(otroški Lent), zvečer pa babi otroke čuva, da grem lahko kaj v "lajf"-je pa to bolj redkouser posted image

clock-img

25.06.2006, 23:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

Lajf, kaj je touser posted image

So tudi pri nas soboški dnevi, pa sva imela v četrtek organiziran bakaservis, da bi šla na en koncert, pa je vreme znorelo, je dobesedno dreva ruvalo v ms....

Očitno nama lajf ni usojen, višja sila hoče drugačeuser posted image user posted image
Moj zdaj dva dni dela, potem pa se res zna zgoditi, da priletimo mimo....

clock-img

25.06.2006, 23:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

TO bi bilo super, bi me res veselilo, da se v živo vidimo in jagodno pico probamo-da se nazaj k temi vrnemuser posted image user posted image

clock-img

25.06.2006, 23:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

Zmenjeno. Zdaj pa grem sanjat - jagodno picouser posted image user posted image

clock-img

25.06.2006, 23:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem