writing-img

Pediater v Mb?

clock-img

14.12.2007, 13:29

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Pozdravljeni!

Saj vem da je bilo o tej temi že nekaj govora, samo ne najdem nič po forumihuser posted image .
Zanima me k katerem pediatru hodijo vaši otroci in katerega priporočate. Pa kakšno tel. številko zraven, prosim!
Naša prva je hodila k dr. Babič in je sedaj ko je postala prvošolka menjala zdravnico. Ker nam je ta šolska zdravnica dosti bližje domu. In sedaj ko smo hoteli naročit našo dojenčico na pregled k njej pravi da ima vse polnouser posted image . Pa mi je obljubila da nas vzame!? In sedaj ne vem kam naj grem?

Prosim za kak nasvet

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

14.12.2007, 13:38

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Mi hodimo na Žitno (Tabor) h dr. Feršič Skokovi in smo zelo zadovoljni! Je full prijazna, tako tudi sestre. Naš mali se je non-stop smeji, pa se ne kar vsakemu ko ga vidiuser posted image Nam je pa teta zrihtala, ki je prej delala tam, tak da ne vem kak je z zasedenostjo.

Evo tel. 02 33 31 813

Čau

soooonček je, soooonček

clock-img

14.12.2007, 15:17

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Enako kot Medejka,sam sestre so cepljene proti brzini in  osladno prijazne.user posted image Sprejema pa še,smo šli prvič junija z Alino.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

14.12.2007, 15:29

clock-img

Anonimen

Moj sin ima Bigeca in je zelo dober pediater, vzame si čas, da ti razloži, če česa ne razumeš.. user posted image

clock-img

14.12.2007, 15:41

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mi pa imamo dr. Ditner Barbaro in smo tudi zadovoljni je pa na Teznu

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.12.2007, 15:47

clock-img

nia30.6

pencil-img

201

mi mamo dr.Dovnika v Novi vasi, smo ful zadovoljni!

clock-img

14.12.2007, 16:03

clock-img

Anonimen

Dr. Kajba- Keršič user posted image
(Gosposvedska cesta)

Zdravnica v pravem pomenu besede.user posted image

clock-img

14.12.2007, 16:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz hodim k dr. Melinkovi. Sta že večja 2 hodila k njej, pa ko sem šla z najmlajšo, me je sestra tudi hotela odslovit, češ,da imajo vse polno, pa ne sprejemajo novih. In je zdravnica ravno prišla ven in sem ji rekla. Pa je sestri rekla, da je seveda normalno, da vzame še 3., če je imela že 2. In je sestra lahko šla z dolgim nosom napisat

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.12.2007, 17:36

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Dr. Vizoviškova v Vošnjakovi.  02 2286316 pa še vse ostalo imaš v isti zgradbi da  ne rabiš nikamor hodit.

14.6.2007

clock-img

14.12.2007, 17:46

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

dr. Dovnik je baje najboljši user posted image

clock-img

14.12.2007, 18:11

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Mi hodimo z vsemi tremi k dr. Dovniku: tel 024290222.

clock-img

14.12.2007, 18:21

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Najlepša hvala vsemuser posted image .

Me pa mika dr. Kajba-Keršič. Aspirinčica, imaš slučajno njeno telefonsko? Mi je ta najbližje domu, 5 minut pešuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

28.12.2007, 17:23

clock-img

Anonimen

Mi tudi hodimo k Dr. Dovniku!user posted image  Jaz sem se k njemu naročila, ko sem bila 3. mesece noseča in sedaj ima do Julija že zasedeno. To vem, ker je šla prejšnjo sredo z menoj prijateljica, ki bo rodila februarja.

clock-img

07.03.2009, 23:24

clock-img

krispy

pencil-img

2

user posted image imam punčko staro dve leti in pol.Na jezičku ima rjavkasto oblogo,a ne vemo od česa.Traja že kar nekaj časa.Kaj menite?V lekarni so mi odsvetovali daktarin,da bo baje takšna obloga sama izginila

clock-img

07.03.2009, 23:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Naša prva je hodila k dr. Babič in je sedaj ko je postala prvošolka menjala zdravnico. Ker nam je ta šolska zdravnica dosti bližje domu.

SEm ti ravno njo hotela svetovatiuser posted image , ja vem, da ima vse polno, no, naš ta mali je pri njej. Ta večji pa tudi še gre kaj k njej "pogledat"..

Za druge ti ne morem svetovati, ker jih ne poznam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

08.03.2009, 09:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi imamo Dr. Zorko-Brodnik na Jezdarski in smo zaenkrat zadovoljni.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem