cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pediatrična klinika...

clock-img

28.01.2005, 15:07

clock-img

Anonimen

A se še kateri zdi, da pri gradnji tele klinike nekaj S M R D I ???

Toliko pompa, akcij, donacij, nakazil, sms-ov... so pa komaj glih dobro začeli mal s kanglico in lopatko rofkat.

Med tem je brez takega rompompoma zrasla nova očesna klinika, pa par šol, pa Unicef ma eno palačo, pa...

Ne vem no, ampak meni to smrdi.
Bljek!

clock-img

28.01.2005, 15:10

clock-img

nita

pencil-img

848

V naši državi itak na zelo velikih koncih zelo ornk smrdi...zakaj pa ne bi še tle???

L.P. Anita

clock-img

28.01.2005, 15:16

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Res se že vleče tole "zbiranje" denarja. Pa še vedno nič:grrr:

Tea

clock-img

28.01.2005, 15:18

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ane?...Najbolj zažge,če fehtajo za nekaj tacga,kot je pediatrična..ker se tiče otrok marsikdo denarnico odpre.Bojo še nekaj let rofkal,na drugem koncu pa gradil bedarije..:pujs:

clock-img

28.01.2005, 15:20

clock-img

Anonimen

Ma ja..so rekli, da bo pediatrična zgrajena drugo leto...(ker vem ker sem šla računat, kolk bom stara ko bo, če bom še lahko tja hodila:)), pa dvomim, da bo kaj...
Sicer pa se na pediatrični itak vse počasi odvija, zakaj se ne bi še gradnja nove klinike?:hudicek:

clock-img

28.01.2005, 15:22

clock-img

Anonimen

Sramota za državo. Že 100 let. Morda se bi kaj premaknilo, če bi enih par poslancev in visokih državnikov imelo bolne otroke in bi se z njimi borili po zaprašenih in zastarelih hodnikih na Vrazovi. čeprav nikomur ne privoščim.

Al pa tud ne. Si lahko plačajo pediatrične v Avstriji oz. drugod.

clock-img

28.01.2005, 15:33

clock-img

Anonimen

Al bina, na pediatrični NIKOLI ne vidiš ''višjega sloja'' hospitaliziranega...ker tisti, ki nekaj ''veljajo'', vse to opravijo ambulantno.:hudicek: Al pa privatno (samo kaj mi pomaga, če je edini otroški kardiolog privatno ta, ki me ima na pediatrični?:)-)

clock-img

28.01.2005, 15:34

clock-img

Anonimen

Ja, no, vidiš...

clock-img

28.01.2005, 16:31

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Država sam krade-če je pa res pa naj kakšna zanika

clock-img

28.01.2005, 16:44

clock-img

Anonimen

Kradejo, kradejo.

clock-img

28.01.2005, 22:58

clock-img

niki5

pencil-img

1902

ribica, da ne bos prej svoje otroke tja vozila :)-

clock-img

28.01.2005, 23:26

clock-img

Anonimen

Ja, men se tut tko zdi...ampak upam upam upam, da mi jih ne bo treba...samo na obisk pokazat :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem