writing-img

Pedontolog v Ljubljani

clock-img

19.05.2007, 07:09

clock-img

vanč

pencil-img

194

Lepo prosim, če mi napišete za kakšnega pedontologa v Ljubljani in če ste zadovoljne. Prosila bi tudi za kontaktno številko, če jo seveda imate. Hvala!

vanč

clock-img

19.05.2007, 21:05

clock-img

vanč

pencil-img

194

Kaj nobeden še ni bil z otrokom pri zobozdravniku? user posted image user posted image

Upam, da bom imela jutri več sreče! user posted image

vanč

clock-img

20.05.2007, 14:51

clock-img

bini

pencil-img

1623

ja, mi imamo dr. Berdajsovo v ZD Šiška - je pa že starejša gospa, ampak prijetna in z našima dvema še ni bilo težav - res je, da tud vrtanja še ni blo user posted image ... kliči pa kar ZD Šiška pa ti jo bodo vezali.. trenutno številke žal nimam pri sebi.

Svet je lep!!

clock-img

20.05.2007, 20:35

clock-img

vanč

pencil-img

194

Bini najlepša hvala!

vanč

clock-img

21.05.2007, 07:19

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz imam pa svojega prijavljenega v ZD Vič. Sicer sva bila do zdaj (2 leti) ene 3x, zdaj pa je šla zobozdravnica v pokoj, ker je bila res že precej stara in čakamo, da se bo kdo javil na natečaj. Je bila pa v redu zdravnica, ker je že mož hodil k njej in je bil zelo zadovoljen. Zato sem tudi malega vpisala pri njej in upam, da bo zdaj kakšna ravno tako luštna zobozdravnica (ali zobozdravnik) prišla na njeno mesto. Res pa je, da nam tudi niso še nič vrtali ipd., vedno mu je samo pogledala zobke, oddržala predavanje o negi zob in to je bilo to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem